Gosiaczek1202
Fanka BB :)
Nast trzymam kciuki a ty nie zamartwiaj sie , wiem ze to latwo powiedziec a trudno zrobic.bedzie okej.Dobrze ze jedziesz zawsze lepiej dmuchac na zimne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po prostu po in vitro wszystkie badamy betę i to ładnie widać[emoji6] medycznej wiedzy nie mam.Ja jestem na forum od lutego 2016 i takiej sytuacji nie zauważyłam, nie mowie ze tak sie nie zdarza, ale zasadą to nie jest
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno dasz radę z dwójeczka! Gratulacje !! [emoji3]
Tak wlasnie jest [emoji6]
Gratuluje udanej wizyty a krwiakiem sie nie przejmuj [emoji6]
Ja tez mam wizytę 14.09 i ciągnie się strasznie.. a na kiedy wypada Ci termin ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Idz do innego. Bedziesz wiedziala na czym stoisz jak uslyszysz inna opinieDziękuję Wam za słowa otuchy. Dopatrzyłam się teraz na usg wielkość pęcherzyka jest podana 12,4 mm, a lekarz wyraźnie w trakcie badania mówił, że ma 7mm. To był już stary lekarz, po 60-tce na pewno, może niedowidział wszystkiego? Skoro w podanej wielkości zrobił tak duży błąd? Jak sądzicie dziewczyny?