reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Nast trzymam kciuki a ty nie zamartwiaj sie , wiem ze to latwo powiedziec a trudno zrobic.bedzie okej.Dobrze ze jedziesz zawsze lepiej dmuchac na zimne

reklama
Dziewczyny nie nadazam za wami poczekam i zobacze co bedzie to bedzie i tyle .co mi dane tyle przyjme .byleby zdrowe byly(o).A co do pustego zarodka to podobnie mialam w poerwszej ciazy i okazalo sie ze to byla wczesna ciaza i po tygodniu czekania w stresie wszystko bylo oki .BADZ dobrej mysli

Ja jestem na forum od lutego 2016 i takiej sytuacji nie zauważyłam, nie mowie ze tak sie nie zdarza, ale zasadą to nie jest ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Po prostu po in vitro wszystkie badamy betę i to ładnie widać[emoji6] medycznej wiedzy nie mam.

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Czyli w sumie dobrze zrobiłam, że umówiłam się tak późno na wizytę. Wtedy będę już miała pewność na czym stoję.

Dziękuję Wam za słowa otuchy. Dopatrzyłam się teraz na usg wielkość pęcherzyka jest podana 12,4 mm, a lekarz wyraźnie w trakcie badania mówił, że ma 7mm. To był już stary lekarz, po 60-tce na pewno, może niedowidział wszystkiego? Skoro w podanej wielkości zrobił tak duży błąd? Jak sądzicie dziewczyny?

@ nast95 a gdzie bylas w koncu? Moze o czym innym gadal a co innego mierzyl [emoji14] poczekaj ten tydzien i wtedy wszystko bedzie jasne

Dziękuję Wam za słowa otuchy. Dopatrzyłam się teraz na usg wielkość pęcherzyka jest podana 12,4 mm, a lekarz wyraźnie w trakcie badania mówił, że ma 7mm. To był już stary lekarz, po 60-tce na pewno, może niedowidział wszystkiego? Skoro w podanej wielkości zrobił tak duży błąd? Jak sądzicie dziewczyny?
Idz do innego. Bedziesz wiedziala na czym stoisz jak uslyszysz inna opinie

zem3j44j4b8qvg9a.png

@mysiaka92 na Zaspie, bo na Klinicznej nie mają diagnostyki

Kolejną wizytę we wtorek mam już u mojego lekarza, on jest bardzo dokładny. Mam nadzieję, że to pomyłka i że wszystko będzie ok.

reklama
Do góry