reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@basia89 a skąd masz info, ze beta wysoka przy ciąży mnogiej?? Bo generalnie mowi sie, ze tez wyższa przy dziewczynce, na każdym etapie ciazy inaczej, im wiecej hcg tym wyższa beta, im szybciej sie zagniezdzi jajeczko tym wyzsza itp itd i po prostu ciekawi mnie to, na jakiej podstawie to piszesz? Bo mi gin mówił co innego i zeby nie bylo ze sie czepiam, po prostu ciekawość ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie wróciłam do domu, pęcherzyk 7mm, ale pusty. Kolejne usg za tydzień, tracę nadzieję, a nie uniosę kolejnej straty :(

@basia89 a skąd masz info, ze beta wysoka przy ciąży mnogiej?? Bo generalnie mowi sie, ze tez wyższa przy dziewczynce, na każdym etapie ciazy inaczej, im wiecej hcg tym wyższa beta, im szybciej sie zagniezdzi jajeczko tym wyzsza itp itd i po prostu ciekawi mnie to, na jakiej podstawie to piszesz? Bo mi gin mówił co innego i zeby nie bylo ze sie czepiam, po prostu ciekawość ;)

Nie popieram tego żadnymi naukowymi dowodami ale na forum dużo czytałam i zdarzało się dziewczynom z wysoką betą i w ogóle szybko ciemnym testem ciążowym że były bliźniaki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z moich wyliczeń koniec 6, lekarz mówi, że 7. Może być tak, że ciąża młodsza jest niż wyliczenia pokazują, dlatego mam przyjść za tydzień, ale przy takim pecherzyku powinien być już zarodek i tak :(

Z moich wyliczeń koniec 6, lekarz mówi, że 7. Może być tak, że ciąża młodsza jest niż wyliczenia pokazują, dlatego mam przyjść za tydzień, ale przy takim pecherzyku powinien być już zarodek i tak :(
Nie poddawaj się jeszcze.. Moze mialas owulacje pozniej i pozniej doszlo do zaplodnienia.. Nadzieja umiera ostatnia..

@basia89 roznie to z tym bywa ;p
@nast95 nie trać wiary, moze owu miałaś pozniej? Poczekaj ten tydzień, trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze ;)

Bo jest dwojka dzieci [emoji6] wszystkie dziewczyny na forum Kto po in vitro? które miały bliźniaki miały dużo wyższe bety niż te pojedynczo zapakowane. Jestem na forum ponad rok i nigdy nie zdarzyło się inaczej...

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Bo jest dwojka dzieci [emoji6] wszystkie dziewczyny na forum Kto po in vitro? które miały bliźniaki miały dużo wyższe bety niż te pojedynczo zapakowane. Jestem na forum ponad rok i nigdy nie zdarzyło się inaczej...

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ja jestem na forum od lutego 2016 i takiej sytuacji nie zauważyłam, nie mowie ze tak sie nie zdarza, ale zasadą to nie jest ;)

Do góry