reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Serio, nie zadreczaj sie. Miedzy 11 a koncem 13 tyg ma byc do 3. Ja bylam poprzednio jakos pod koniec 12 tyg i przeziernosc wyszla 2,9... czyli na granicy. Ale nikt nie uwazal, ze to cos niepokojacego, ani moj gin, ani lekarz, ktory wykonywal badanie.

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png
Tez uwazam ze nie powinnas sie zadreczac im mniej stresu tym lepiej dla Ciebie i malenstwa w necie kazdy moze napisac co chce jak wpiszesz guzek za uchem jak ja kiedys to od powiekszonego wezla do raka Ci wyjdzie wiec jesli masz tedencje do zmartwien to nie czytaj bo nie potrzebnie sie stresujesz a napewno bedzie dobrze [emoji4] pozytywne myslenie to polowa sukcesu

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez uwazam ze nie powinnas sie zadreczac im mniej stresu tym lepiej dla Ciebie i malenstwa w necie kazdy moze napisac co chce jak wpiszesz guzek za uchem jak ja kiedys to od powiekszonego wezla do raka Ci wyjdzie wiec jesli masz tedencje do zmartwien to nie czytaj bo nie potrzebnie sie stresujesz a napewno bedzie dobrze [emoji4] pozytywne myslenie to polowa sukcesu

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki za wsparcie:);)

reklama
Do góry