reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Moja corcia tez miala chyba 2,7 na przelomie 13 I 14 tyg. Lekarz pokazal mi jakie normy w ktorych tyg I powiedzial ze jest jak najbardziej ok. Corciaz zdrowa. Takze badanie w terminie, wyszedl dobry wynik I nie ma co tego rizpamietywac.

reklama
Jezu jak kichnelam az mnie w pachwinach zabolalo masakra tez tak macie przy kichnieciach?

Oj tak...

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Czesc dziewczyny:) od rana mialam smaka na koktajl truskawkowy:) zrobiłam sobie i mi ulzylo:) ja przy kichnieciu czasem mam problem bo nie trzymam moczu:\ mi sie snilo malenstwo ze je przytulam do siebie :) takie cieplutkie bylo:) baardzo realne:)

Czesc dziewczyny:) od rana mialam smaka na koktajl truskawkowy:) zrobiłam sobie i mi ulzylo:) ja przy kichnieciu czasem mam problem bo nie trzymam moczu:\ mi sie snilo malenstwo ze je przytulam do siebie :) takie cieplutkie bylo:) baardzo realne:)
Tez mam problem z nietrzymaniem moczu trzeba cwiczyc miesnie i powinno pomuc ja caly czas nosze wkladki na wszelki wypadek.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Rośnie razem ze wzrostem dziecka, tak mówił mi lekarz

3jgxskjosc311c31.png

Przezierność karkowa to podskórny zbiornik z płynem, który zanika wraz z drugim trymestrem ciąży, po 14 tygodniu, dlatego maleje. Gdyby został i rósł, noworodki miałyby gruby fałd z płynem na karku :rolleyes: Podobnie zanika ogonek czy błona między palcami.

Mam wyniki. Wszystkie ok poza cmv. Ale jak wyczytałam w necie to znaczy że miałam cytomegalie i mam dużo przeciwcial.
Mam nadzieję że dobrze wyczytałam i zinterpretowalam, ale się bardzo martwię. Wolałabym żeby lekarz na to spojrzał a wizyta dopiero w czwartek...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hejka... Ja 7 godzin na mieście byłam masakra nogi to mi w tyłek włażą.

Ale pierwsze zakupy ciążowe zrobione... Kupiłam sobie spodnie ciążowe 3 bluzki i poduszkę ciążowa ale się dzisiaj wyspie :)))))))

Hejka... Ja 7 godzin na mieście byłam masakra nogi to mi w tyłek włażą.

Ale pierwsze zakupy ciążowe zrobione... Kupiłam sobie spodnie ciążowe 3 bluzki i poduszkę ciążowa ale się dzisiaj wyspie :)))))))

Super jak sie robi zakupy ciazowe to wszystko staje sie coraz bardziej realne [emoji2]

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
@LilithGoth32 mam poduszkę dla kobiet w ciąży, ale nie umiem z nią spać. Ma kształt litery C. Może w późniejszym etapie ciąży się sprawdzi :)

Badania prenatalne mam w 12tc, czyli w środę ;)

Kolano od dwóch nocy mnie boli i promieniuje aż do kostki :/

Do góry