reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Hej to znowu ja ,byłam juz na wizycie potwierdzajacej ciaze(3 testy pozytywne-wiec to raczej była formalność) 5 tygodni 5 dni ma fasolka...cos co jeszcze odkryto to torbiel :( na zaświadczeniu nazwany dermoidalnym:( czy któraś z was miała z takim stworem do czynienia? Lekarka powiedziala ze na razie do obserwacji, zapisała Prenatal uno do 12 tyg po 12 tyg Prenatal Duo , nastepnie Duphaston(progesteron), jedynie co mnie martwi, lekarka jest w trakcie specjalizacji... ogólnie super miła ,młodziutka,usmiechnieta ,wygadana..ale nie ma jezscze specjalizacji czytałam ze tylko lekarze bed acy na 2 roku specjalizacji zostaja dopuszczeni do mozliwosci udzielania konsultacji, czyli moze nie jest tak zle...zastanawiam sie nad konsultacja z innym lekarzem i zapewne to zrobie bo ten torbiel mnie przerazil, na 15 wrzesnia mam ponowne USG , i wtedy mamy zobaczyc serduszko...albo usłyszec raczej....:) chcę podpytac jeszcze o ten torbiel co jak, czym grozi itp.... co o tym sądzicie? Chcialabym poznac wasze zdanie ,co zrobilybyscie w podobnej sytuacji?

reklama
@nast95 może to nic poważnego, trzymam kciuki.

@Gosiaczek1202 to jeszcze nic pewnego, ani że bliźniaki ani że obydwa się utrzymają. Musisz poczekać do kolejnego usg. Albo poszukać lekarza z dobrym sprzętem umiejętnościami.

Torbiel w ciąży zwykle się wchłania, nie denerwujcie się niepotrzebnie.

Hej, ja właśnie się umówiłam na wizytę na 14.09, myślę, że powinno już być widać serduszko. Jutro jeszcze powtórzę betę i mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :) siedzę teraz jak na szpilkach i coś czuję, że najbliższy tydzień będzie trwał baaaardzo długo...

reklama
Do góry