reklama
klaslaw1987
Fanka BB :)
Uwierz mi ze tego tak nie zostawię...Ale pielęgniarka- ja bym zgłosiła, bo to straszna niekompetencja
@LilithGoth32 będzie dobrze. Kciuki zaciśnięte
@Hope starsze pokolenia są zdrowsze- żartuję
Ale sprawdziłam ze w tych witaminami Falvit mama też jest jod wiec może nie powinnam tak panikować...
Musze się wyciszyć...
Ps. Brzuszek rośnie bo nawet leginsy mam ciasne juz [emoji4] a na zdjęciu różnice tez widać [emoji4]
wg om 18.05.2018
wg usg 24.05.2018
LilithGoth32
Ja mam Marcela straszny chuligan z niego [emoji14] a ma dopiero 19 mcy@Gosika88 ja widzę u Ciebie na suwaczku równe 12tc
U nas imiona wybrane: dziewczynka Iga, chłopiec Marcel
@klaslaw1987 strasznie niekompetentna ta pielęgniarka... a gdzie robisz te badania? We Władku?
Teraz z tarczycą jest jakaś plaga... Pokolenie Czarnobyla czy coć ech... Podobno jest to też dziedziczne, moja mama też ma problemy z tarczycą
A z tą cukrzycą to jak to jest - macie normalnie cukrzycę czy to wina złej diety? Bo widzę, że to też jest straszna plaga...
Teraz z tarczycą jest jakaś plaga... Pokolenie Czarnobyla czy coć ech... Podobno jest to też dziedziczne, moja mama też ma problemy z tarczycą
A z tą cukrzycą to jak to jest - macie normalnie cukrzycę czy to wina złej diety? Bo widzę, że to też jest straszna plaga...
klaslaw1987
Tak we Wladku w Centrum Zdrowia Kobiety. Tam jest kilku lekarzy i pobierają próbki do badań.@klaslaw1987 strasznie niekompetentna ta pielęgniarka... a gdzie robisz te badania? We Władku?
wg om 18.05.2018
wg usg 24.05.2018
Moj Daniel a dla kolejnego jeszcze nie myslalamJa mam szymona a dla dziewczynki chciała bym blanka lub lena a dla chlopca wojtus albo alan
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Locja
No ja właśnie mimo dość młodego wieku (34) to już mam całkiem sporo problemów zdrowotnych, wiem też, że to już ostatni moment na dziecko. Oby się udało!
Mam dwóch synów - Dawida i Michała. Nie wiem czy to kwestia imienia ale Dawid to złote dziecko-polecam , Michał natomiast to cwaniaczek co w życiu sobie poradzi.
Mam dwóch synów - Dawida i Michała. Nie wiem czy to kwestia imienia ale Dawid to złote dziecko-polecam , Michał natomiast to cwaniaczek co w życiu sobie poradzi.
klaslaw1987
reklama
chouette82
Ja też mam wybrane tylko dla dziewczynki: Nina lub Iga