reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Gosika88 ja widzę u Ciebie na suwaczku równe 12tc :)
U nas imiona wybrane: dziewczynka Iga, chłopiec Marcel :)
O Marcel :) też mi się podoba, ale jak to moja siostra stwierdziła "Marcelow jak psów". [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Ale pielęgniarka- ja bym zgłosiła, bo to straszna niekompetencja

@LilithGoth32 będzie dobrze. Kciuki zaciśnięte
@Hope starsze pokolenia są zdrowsze- żartuję
Uwierz mi ze tego tak nie zostawię...
Ale sprawdziłam ze w tych witaminami Falvit mama też jest jod wiec może nie powinnam tak panikować...
Musze się wyciszyć...

Ps. Brzuszek rośnie bo nawet leginsy mam ciasne juz [emoji4] a na zdjęciu różnice tez widać [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

@klaslaw1987 strasznie niekompetentna ta pielęgniarka... a gdzie robisz te badania? We Władku?

Teraz z tarczycą jest jakaś plaga... Pokolenie Czarnobyla czy coć ech... Podobno jest to też dziedziczne, moja mama też ma problemy z tarczycą :(

A z tą cukrzycą to jak to jest - macie normalnie cukrzycę czy to wina złej diety? Bo widzę, że to też jest straszna plaga...

@klaslaw1987 strasznie niekompetentna ta pielęgniarka... a gdzie robisz te badania? We Władku?

Teraz z tarczycą jest jakaś plaga... Pokolenie Czarnobyla czy coć ech... Podobno jest to też dziedziczne, moja mama też ma problemy z tarczycą :(

A z tą cukrzycą to jak to jest - macie normalnie cukrzycę czy to wina złej diety? Bo widzę, że to też jest straszna plaga...
Tak we Wladku w Centrum Zdrowia Kobiety. Tam jest kilku lekarzy i pobierają próbki do badań.

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

No ja właśnie mimo dość młodego wieku (34) to już mam całkiem sporo problemów zdrowotnych, wiem też, że to już ostatni moment na dziecko. Oby się udało!

Mam dwóch synów - Dawida i Michała. Nie wiem czy to kwestia imienia ale Dawid to złote dziecko-polecam ;), Michał natomiast to cwaniaczek co w życiu sobie poradzi.

Ja tak powoli zaczynam myśleć o imionach ale jeszcze na 100% nie wiem... dla dziewczynki Iga, Nina a dla chłopca Alan, Michał...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Do góry