LilithGoth32
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tsh zrobię prywatnie w poniedziałek i po 18 będzie wynik. Koszt to 25 zł ale to mało ważne. A przyjeżdżając na badania mówiłam tej pigule ze robie badania szybciej bo miałam problemy z tsh a ona chyba głucha była. ..U mnie cukier 99,2 wiec tez wysoko.. zobaczę co powie lekarz ze wtorek.. a dałaś mi teraz do myślenia bo ja też dużo soków pije.. co do badania to nie możesz gdzieś prywatnie pójść ? Ja tsh nie miałam w wykazie badań ale poprosiłam w laboratorium dodatkowo o tsh. Zapłaciłam 17zł
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
To chyba z apka jest coś nie tak bo ja widzę u siebie 11+5 a u Ciebie 8+5. U mnie już dawno powinno być ponad 12 ;p
Dziękuję no właśnie z chłopcem mam problem, dla dziewczynki to bym wiedziała ale dla chłopca .... Mąż naciska na Olafa ale mi tak średnio się podoba .
Amelia
To chyba z apka jest coś nie tak bo ja widzę u siebie 11+5 a u Ciebie 8+5. U mnie już dawno powinno być ponad 12 ;p
E dobra może się zakrecilam już nie wiem, do kogo należał dany suwak heheU mnie 8 i 5? A powinno byc 8 i 2