Daj znać po wizycieJa tez mam dzisiaj wizyte i korci mnie zeby wczesniej pojechac a zbieram sie nie ma na co czekac i tak mnie nosi
reklama
szczesliwa66
Fanka BB :)
Witam majowki tez nia zostalam tez mam pryszcze wlosy tluste i poranne nudnosci masakra
Gosiaczek1202
O matko lekarka powiedziala ze bede miala 2 szczescia a nie jedno a ja jej na to ze nie jestem przygotowana na to .Ale pozniej lekarka mowi ze nie jest pewna czy to drugie to zarodek czy krwiak wiec musze zrobic bete i ja powtórzyć. Nie wyobrazam sobie siebie z blizniakami .Przeciez rady
Jotka_
Dasz radę! Dwa szczęścia! Ile ja bym za to dała=) Kochana pierwszy szok minie. Rob badania i się wyklaruje. =) wtedy bedziesz sie martwić.O matko lekarka powiedziala ze bede miala 2 szczescia a nie jedno a ja jej na to ze nie jestem przygotowana na to .Ale pozniej lekarka mowi ze nie jest pewna czy to drugie to zarodek czy krwiak wiec musze zrobic bete i ja powtórzyć. Nie wyobrazam sobie siebie z blizniakami .Przeciez rady
Nuśkaaa
@Gosiaczek1202 ale nie rozumiem co ma beta Ci pokazac?? Beta wskazuje czy jest ciąża i jesli sie podwaja w odpowiednim czasie to czy sie prawidłowo rozwija. Ale nigdy beta nie wykazuje czy ciąża jest pojedyncza czy mnoga...
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiaczek1202
Tak chcialam miec dzidzie , musze czekac i bede sie denerwowac bo sie boje opieki nad bliznietami.Hi hi chyba mezowi cos utne w takim tempie do do 40 bede miala gromadke.Bete kazala mi ginka zrobic jesli po tygodniu urosnie bardzo gwaltownie to dwa dzidziusie beda
Nuśkaaa
@Gosiaczek1202 nie stresuj sie, z blizniakami pewnie na poczatku bedzie ciezko, ale wszystko jest do ogarnięcia A z ta beta naprawdę pierwsze słyszę... ja bym sie chyba beta nie sugerowała bo po tygodniu na pewno duzo urośnie skoro jest zdrowa ciąża, nawet mi ginekolog mówił, ze beta służy tylko do wykrycia ciąży i czy prawidłowo sie rozwija, a chodzę do najlepszego u mnie w mieście. Ehh zgłupiałam już, ja bym czekała po prostu na kolejne usg albo skoczyła do innego gina to zweryfikować.
@Gosiaczek1202 gratuluje. podwojna radość
Ja sie balam ze bede miec dwa. I nadal boje bo na usg sa dwie białe kropko a nie jak u synka jedna..
Ja sie balam ze bede miec dwa. I nadal boje bo na usg sa dwie białe kropko a nie jak u synka jedna..
reklama