reklama
klaslaw1987
Fanka BB :)
Gosika88
W sumie to nie wiem nic mi nie tłumaczyli ale wydaje mi się że USGSamo USG czy USG+pappa?
Jeśli chodzi o mocz to mi w poprzedniej ciąży lekarka mówiła że same bakterie to nic strasznego (choć raczej do powtórzenia) - problem jest jeśli są bakterie + leukocyty albo bakterie+ erytrocyty bo to świadczy już na pewno o infekcji.
LilithGoth32
klaslaw1987
Dzień dobry [emoji4]
A ja kursuje od rana po Gdyni [emoji4]
A w dzień śpię [emoji38]
Wczoraj znów padlam o 22 jak kawka. Uroki ciąży [emoji4]
Jutro na badania i musze umówić się na to prenatalne usg po 16 bo popołudniami lekarz tylko przyjmuje.
Poranka bez mdlosci życzę [emoji4]
wg om 18.05.2018
wg usg 24.05.2018
A ja kursuje od rana po Gdyni [emoji4]
A w dzień śpię [emoji38]
Wczoraj znów padlam o 22 jak kawka. Uroki ciąży [emoji4]
Jutro na badania i musze umówić się na to prenatalne usg po 16 bo popołudniami lekarz tylko przyjmuje.
Poranka bez mdlosci życzę [emoji4]
wg om 18.05.2018
wg usg 24.05.2018
Do jakiego lekarza na badania prenatalne wybieracie się dziewczyny z Gdańska? Ja czytałam że dr Brzoska ma dobre opinie..
Dwa koszmary mi dziś się snily dwa to samo miały w głównym wątku - poronienie jakiś koszmar. Wstałam mega zmęczona ... Wczoraj cały dzień lekko pobolewalo mnie podbrzusze i miałam cały dzień myśli głupie .. Pewnie stąd te sny ...
Dziś brak mdłości!
Dwa koszmary mi dziś się snily dwa to samo miały w głównym wątku - poronienie jakiś koszmar. Wstałam mega zmęczona ... Wczoraj cały dzień lekko pobolewalo mnie podbrzusze i miałam cały dzień myśli głupie .. Pewnie stąd te sny ...
Dziś brak mdłości!
reklama