reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Samo USG czy USG+pappa?
W sumie to nie wiem nic mi nie tłumaczyli ale wydaje mi się że USG

3jgxskjosc311c31.png

Jeśli chodzi o mocz to mi w poprzedniej ciąży lekarka mówiła że same bakterie to nic strasznego (choć raczej do powtórzenia) - problem jest jeśli są bakterie + leukocyty albo bakterie+ erytrocyty bo to świadczy już na pewno o infekcji.

Dzień dobry [emoji4]
A ja kursuje od rana po Gdyni [emoji4]
A w dzień śpię [emoji38]
Wczoraj znów padlam o 22 jak kawka. Uroki ciąży [emoji4]
Jutro na badania i musze umówić się na to prenatalne usg po 16 bo popołudniami lekarz tylko przyjmuje.
Poranka bez mdlosci życzę [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Do jakiego lekarza na badania prenatalne wybieracie się dziewczyny z Gdańska? Ja czytałam że dr Brzoska ma dobre opinie..

Dwa koszmary mi dziś się snily dwa to samo miały w głównym wątku - poronienie :sad: jakiś koszmar. Wstałam mega zmęczona ... Wczoraj cały dzień lekko pobolewalo mnie podbrzusze i miałam cały dzień myśli głupie .. Pewnie stąd te sny ...
Dziś brak mdłości!

reklama
Nie jestem w temacie z tym prenatalnymi badaniami o co chodzi, piszecie ze jest to USG a Wasi lekarza go nie robią nie badają parametrów płodu. Była już któraś z Was, jak to wygląda?

Do góry