reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja właśnie zalogowałam się, żeby zobaczyć swoje wyniki badań i w zasadzie jest ok. Morfologia 13, tsh 1,3 toxo ujemne ale.. glukoza norma do 99 a ja mam 99,2.. mam się martwić?? Wizyta za tydzień we wtorek

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie chce straszyć ale może ale nie musi
Jeśli jadłaś normalnie to pewnie zrobiłabym krzywa cukrowa a jeśli jadłaś więcej, tłusto bądź miałaś późno badanie na czczo to byłabym spokojna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@basia89 podejrzewam, że zostaniesz skierowana na krzywą cukrową, która definitywnie wykluczy ewentualną cukrzycę. Normy dla ciężarnych są bardzo restrykcyjne i wynoszą do 90 na czczo. Ale spokojnie, pewnie nie jesteś tak obciążona jak ja i u Ciebie to nic nie znaczy ;).

Nie chce straszyć ale może ale nie musi
Jeśli jadłaś normalnie to pewnie zrobiłabym krzywa cukrowa a jeśli jadłaś więcej, tłusto bądź miałaś późno badanie na czczo to byłabym spokojna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem tak.. poczekam do wizyty i oczywiście jak gin zaleci to zrobię krzywa. Co to jedzenia to może faktycznie.. w piątek byłam na imprezie w restauracji i do wieczora jadłam.. w sobotę z M pizza na kolacje.. wczoraj obiad u mamy i potem kawa, ciacho.. wieczorem teściowa przyniosła ciasto śliwkowe to tez zjadłam oglądając mecz.. a kolacje jadłam po 21.. u mnie praca siedząca i mało ruchu.. i najgorsze to słodycze.. które uwielbiam [emoji53]ale czego nie robi się dla malucha.. odstawię te puste kalorie a zacznę inaczej jeść..

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8d5h7kpck7.png

reklama
Do góry