reklama
Dziewczyny ja właśnie zalogowałam się, żeby zobaczyć swoje wyniki badań i w zasadzie jest ok. Morfologia 13, tsh 1,3 toxo ujemne ale.. glukoza norma do 99 a ja mam 99,2.. mam się martwić?? Wizyta za tydzień we wtorek
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie chce straszyć ale może ale nie musi
Jeśli jadłaś normalnie to pewnie zrobiłabym krzywa cukrowa a jeśli jadłaś więcej, tłusto bądź miałaś późno badanie na czczo to byłabym spokojna.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Locja
Fanka BB :)
Nie chce straszyć ale może ale nie musi
Jeśli jadłaś normalnie to pewnie zrobiłabym krzywa cukrowa a jeśli jadłaś więcej, tłusto bądź miałaś późno badanie na czczo to byłabym spokojna.
Powiem tak.. poczekam do wizyty i oczywiście jak gin zaleci to zrobię krzywa. Co to jedzenia to może faktycznie.. w piątek byłam na imprezie w restauracji i do wieczora jadłam.. w sobotę z M pizza na kolacje.. wczoraj obiad u mamy i potem kawa, ciacho.. wieczorem teściowa przyniosła ciasto śliwkowe to tez zjadłam oglądając mecz.. a kolacje jadłam po 21.. u mnie praca siedząca i mało ruchu.. i najgorsze to słodycze.. które uwielbiam [emoji53]ale czego nie robi się dla malucha.. odstawię te puste kalorie a zacznę inaczej jeść..
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
LilithGoth32
Gosika88
Acha czyli u mnie jeszcze nie tak źle, ale i tak cena zwaliła mnie z nóg.
Acha czyli u mnie jeszcze nie tak źle, ale i tak cena zwaliła mnie z nóg.
U mnie 220zł [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
reklama
MegiKM
Dziewczyny ile zapłacicie za badanie prenatalne? Ja mam do zapłacenia 300 zł i aż mnie głowa rozbolała
Chodzi o usg genetyczne? Ja w Krakowie 280 zl wybralam lekarza z tej listy z certyfikatem.