Gosika88
Fanka BB :)
Lekarz przepisał monural o ile dobrze pamiętam to tak to się nazywa. 18 zł jedna saszetka ;pA leczyłyście już jakoś konkretnie czy jeszcze nic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz przepisał monural o ile dobrze pamiętam to tak to się nazywa. 18 zł jedna saszetka ;pA leczyłyście już jakoś konkretnie czy jeszcze nic?
Nie wiem, piszę tylko co mój gin mówił mi w tej i w poprzedniej ciąży przy reszcie wzorcowych wyników, że coś tam może się przedostać, ale specjalistą nie jestem... W każdym razie też jakieś tam bakterie miałam ale nic mi nie przepisał... Przy nast badaniu dokładniej dopilnuję kwestii higienicznych i zobaczymyBralam luteine do 17 tyg w poprzedniej ciazy i jak wyszly mi bakterie w moczu, to gin absolutnie nie wspominala, ze to moze byc z tego powodu. Natychmiast kazala powtarzac badanie po jeszcze lepszym podmyciu sie i dzwonic do niej z wynikami.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Nie wiem, piszę tylko co mój gin mówił mi w tej i w poprzedniej ciąży przy reszcie wzorcowych wyników, że coś tam może się przedostać, ale specjalistą nie jestem... W każdym razie też jakieś tam bakterie miałam ale nic mi nie przepisał... Przy nast badaniu dokładniej dopilnuję kwestii higienicznych i zobaczymy
Brana dopochwowo może spowodować, że coś tam właśnie zanieczyszczonego wpadnie do pojemnika na mocz i wyjdą bakterie...
Bakterie w moczu to u mie w ciazy norma. Pamietajcie zeby solidnie sie umuc z mydlem przed robieniem siku do sloiczka bo inaczej probka jest zanieczyszczona.
Moj gin przy cukrE 99 zlecilby krzywa cukrowa.... ale co lekarz to inne podjescie jak wychodza graniczne wartosci. Przyjmuje siie ze w ciazy cukier na czczo max 90'