reklama
tysia123
Fanka BB :)
Moj gin mowi ze samo usg 75%.
Glukometry domowe maja to do siebie ze nawet jak ro b icie 2-3 pomiary jeden po drugim moga wyjsc inne wyniki. Pytalam diabetologa to kazala mi e zyc raz bo rzeczywiscie to uproszcOny pomiar ale mam sie go tezymac. Tak ssamo jak w laboratorium przed jrzywa zmierzyli mi glukometrem i mialam cukier 96 a za chwile obranie krwi i z krwi 87.
Glukometry domowe maja to do siebie ze nawet jak ro b icie 2-3 pomiary jeden po drugim moga wyjsc inne wyniki. Pytalam diabetologa to kazala mi e zyc raz bo rzeczywiscie to uproszcOny pomiar ale mam sie go tezymac. Tak ssamo jak w laboratorium przed jrzywa zmierzyli mi glukometrem i mialam cukier 96 a za chwile obranie krwi i z krwi 87.
będzie dobrze daj znać poWitajcie kochane [emoji8] ja wlasnie czekam w kolejce do ginekologa. Stresik mały jest.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bedzie dobrze.ja mam wizyte jutroWitajcie kochane [emoji8] ja wlasnie czekam w kolejce do ginekologa. Stresik mały jest.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
caltha
Powodzenia. Ja dziś na 16Witajcie kochane [emoji8] ja wlasnie czekam w kolejce do ginekologa. Stresik mały jest.
Locja
reklama
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Trzymam kciukiWitajcie kochane [emoji8] ja wlasnie czekam w kolejce do ginekologa. Stresik mały jest.