reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny ja właśnie zalogowałam się, żeby zobaczyć swoje wyniki badań i w zasadzie jest ok. Morfologia 13, tsh 1,3 toxo ujemne ale.. glukoza norma do 99 a ja mam 99,2.. mam się martwić?? Wizyta za tydzień we wtorek

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Norma 99 , ale jak e ciąży nie jesteś.
Ja miałam 95 i miałam lekko ponad normę, ale do przyjęcia :) będzie dobrze wrazie wątpliwości zadzwoń do swojego gina i zapytaj o wątpliwości odnośnie wyniku, na pewno udzieli Ci informacji, a Ty będziesz spokojniejsza :)

reklama
Moje TSH 1,71, ft4 17,85. Biorę euthyrox 25. Tylko nie wiem czemu znowu mam bakterie w moczu (liczne), piłam coś na ich zabicie i dalej są :(

3jgxskjosc311c31.png

U mnie też bakterie w moczu dość liczne

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8d5h7kpck7.png

Bakterie w moczu to u mie w ciazy norma. Pamietajcie zeby solidnie sie umuc z mydlem przed robieniem siku do sloiczka bo inaczej probka jest zanieczyszczona.

Moj gin przy cukrE 99 zlecilby krzywa cukrowa.... ale co lekarz to inne podjescie jak wychodza graniczne wartosci. Przyjmuje siie ze w ciazy cukier na czczo max 90'

reklama
A leczyłyście już jakoś konkretnie czy jeszcze nic?

Ja nie.. nic mi nie ma, nic nie piecze itd.. pewnie jakaś infekcja bezobjawowa.. mam laktacyd płyn ginekologiczny przeciwko bakteriom i poczekam do wtorku co mi moja gin na te wyniki powie..
co to glukozy to chyba czas odrzucić moje ukochane słodycze..

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8d5h7kpck7.png

Do góry