reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A od mojej Mamy dostałam prezent z okazji bijącego serduszka [emoji847][emoji847][emoji847]
1507291391-aaaaaa.jpeg

Taki sam kupiłam siostrze na urodziny tydzień temu [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dskwa1kwc.png

Wg mnie dziewczynka tez może takie nosić a chlopczyk różowego raczej nie bardzo [emoji4] teraz koniec do 7mego

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018
Pewnie, że może ;) ja nie lubię koloru różowego i jeśli będzie dziewczynka, to nie będę przesadzać!!!! Żółwiki, koniki, pieski - gdzie jest napisane , ze to pasuje tylko do chłopca. Ja mam sporo uniwersalnych i mam gwiazdeczki, misie, statki, paski - jak dla mnie również dla obojga :biggrin2:
Ja teraz czekam aż poznam płeć. Chociaż z zakupami za dużo nie mam co szaleć,bo jeśli będzie dziewczynka to od dwóch kuzynek dostane, bo akurat jak urodze to ich córeczki wyrosną . A jeśli będzie chłopak to też będę miała od kogo z rodziny :laugh2:

Pewnie, że może ;) ja nie lubię koloru różowego i jeśli będzie dziewczynka, to nie będę przesadzać!!!! Żółwiki, koniki, pieski - gdzie jest napisane , ze to pasuje tylko do chłopca. Ja mam sporo uniwersalnych i mam gwiazdeczki, misie, statki, paski - jak dla mnie również dla obojga :biggrin2:
Ja teraz czekam aż poznam płeć. Chociaż z zakupami za dużo nie mam co szaleć,bo jeśli będzie dziewczynka to od dwóch kuzynek dostane, bo akurat jak urodze to ich córeczki wyrosną . A jeśli będzie chłopak to też będę miała od kogo z rodziny :laugh2:
Jakby była dziewczynka to tez nie chciałabym żeby była ciągle na różowo [emoji4]
Ja niestety nie mam od kogo dostać ciuszków ale mama od razu zapowiedziała ze kupi nam całą wyprawkę łącznie z wózkiem [emoji4][emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Jakby była dziewczynka to tez nie chciałabym żeby była ciągle na różowo [emoji4]
Ja niestety nie mam od kogo dostać ciuszków ale mama od razu zapowiedziała ze kupi nam całą wyprawkę łącznie z wózkiem [emoji4][emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018
O superrrrr!!!! Zawsze coś :-) :)
U mnie nikt nie zaoferował kupna heh kuzynka powiedziała, że odda nam swój :biggrin2:
I sporo rzeczy jeśli chodzi i pielęgnacje malucha itd łóżeczko również zaoferowały się dwie osoby,że oddadzą nam, tak samo krzesełko do karmienia. Jeśli komuś z rodziny już nie będzie potrzebne, to ja jak najbardziej przygarnę :);)

Ciuszki to niewielka czesc rzeczy potrzebnych dla malucha, dlatego fajue jak ktos odda bo taki maluch malo co zniszczy. Jateraz widze jaka to oszczednosc jak po starszej dla mlodszej ciuchy wyciaganm.
No i na szczescie idpadaja mi duze rzeczy typu wozek, lozeczko, fotelik. Krzeselko do karmienia....

U mnie w rodzinie to pierwszy wnuk lub wnuczka wiec i przyszła babcia i prababcia poczuły się do odpowiedzialności [emoji4] trochę musiały się narzekać [emoji4] jeszcze musze mojego ojca poinformować...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Do góry