klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A od mojej Mamy dostałam prezent z okazji bijącego serduszka [emoji847][emoji847][emoji847]
Pewnie, że może ja nie lubię koloru różowego i jeśli będzie dziewczynka, to nie będę przesadzać!!!! Żółwiki, koniki, pieski - gdzie jest napisane , ze to pasuje tylko do chłopca. Ja mam sporo uniwersalnych i mam gwiazdeczki, misie, statki, paski - jak dla mnie również dla obojga
Jakby była dziewczynka to tez nie chciałabym żeby była ciągle na różowo [emoji4]Pewnie, że może ja nie lubię koloru różowego i jeśli będzie dziewczynka, to nie będę przesadzać!!!! Żółwiki, koniki, pieski - gdzie jest napisane , ze to pasuje tylko do chłopca. Ja mam sporo uniwersalnych i mam gwiazdeczki, misie, statki, paski - jak dla mnie również dla obojga
Ja teraz czekam aż poznam płeć. Chociaż z zakupami za dużo nie mam co szaleć,bo jeśli będzie dziewczynka to od dwóch kuzynek dostane, bo akurat jak urodze to ich córeczki wyrosną . A jeśli będzie chłopak to też będę miała od kogo z rodziny
Ja na allegro kupiłam za 12 zł jedne i 17 za drugie [emoji16]
O superrrrr!!!! Zawsze coś
co to za segregator?@klaslaw1987 ale słodkie <3
ja jeszcze z ciuszkami czekam, dziś zamówiłam sobie tylko segregator na trzymanie wyników ciążowych od mama ginekolog [no coś ciążowego musiałam kupić ]