Katerina1985
Fanka BB :)
Wesołych świąt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bardzo normalne i czekałam aż takie pragnienie się w Tobie pojawi. Powoli idziesz do przodu. Rozpoczęcie starań a potem ciąża to na pewno będzie stresujący czas dla Ciebie, ale pewnie też przełomowy. Nadal polecam Ci kontakt z genetykiem dr ŚmiglemCześć dziewczyny.
Kurcze co do planowania kolejnej ciąży.. Powiem Wam szczerzę że od paru tygodni mam okropna chęć posiadania kolejnego dziecka.. Serce i dusza okropnie tego pragną.. Nie denerwuje mnie już widok kobiety w ciąży.. Ale bardzo tym kobietom zazdroszczę.. Serce bardzo tego pragnie.. I czuje ze kolejna ciaza by mi pomogła.. Ale rozum..rozum bardzo się boi.. I wiem ze ten strach już zostanie na zawsze.. I będzie mi towarzyszył zawsze.. Chciała bym wiedzieć co mam robić..serce mi mówi że będzie dobrze.. Ale rozum mnie paraliżuje.. Nie rozmawiam z Damianem o tym.. Jeszcze nie teraz.. Teraz i tak bym nie zaszła bo wiem ze przez wirusa bym się bała.. Musiała bym znaleść lekarza który był by w stanie mi pomoc..
Czy myslicie ze zwariowałam?? Nie rozumiem dlaczego mam takie pragnienie.. Patrzę na swój brzuch i marzę żeby tam było dziecko
.boje sie że moge sobie uroic.. Wiem ze kolejna ciaza była by inna.. Ale nie mam pewności.. Mam taki chaos w głowie..
A skąd jest ten genetyk? Oj pojawiło się jak nigdy.. Jak nie mogłam patrzeć na noworodki to teraz chce usłyszeć je.. Poczuć.. Tylko wiem ze musze być w tym wszystkim ostrożna.. Genetyk.. Ginekolog.. Znalezienie kogoś komu zaufam.. I może za rok zaczniemy planować.. Ale wolała bym nie planować boje sie okropnie planowania.. Ale to uraz po tym wszystkim.. Bo szymon to wpadka i zdrowy a Oskarek planowany i takie coś..To bardzo normalne i czekałam aż takie pragnienie się w Tobie pojawi. Powoli idziesz do przodu. Rozpoczęcie starań a potem ciąża to na pewno będzie stresujący czas dla Ciebie, ale pewnie też przełomowy. Nadal polecam Ci kontakt z genetykiem dr Śmiglem
Wrocław i Opole, ale można najpierw mailowo się skontaktować. To taki dr house genetyki a przy okazji człowiek z ogromnym sercemA skąd jest ten genetyk? Oj pojawiło się jak nigdy.. Jak nie mogłam patrzeć na noworodki to teraz chce usłyszeć je.. Poczuć.. Tylko wiem ze musze być w tym wszystkim ostrożna.. Genetyk.. Ginekolog.. Znalezienie kogoś komu zaufam.. I może za rok zaczniemy planować.. Ale wolała bym nie planować boje sie okropnie planowania.. Ale to uraz po tym wszystkim.. Bo szymon to wpadka i zdrowy a Oskarek planowany i takie coś..
Napisze to niego..usze tylko poczekac bo nadal malutkiemu nadal robią badanie krwi. Bo mieli zamrożona krew. I szukają coś w genach..ale wydaje mi się ze gdyby znaleźli już by dzwonili.. Tak jak było w sekcji.. A w tym roku ja chce się przebadać.. Muszę .. Może będę spokojna..chociaz z tego co mówiłam z lekarzami to oni wykluczają wadę genetyczną.. Ale pewności mi nie dadzą.. A ja chce mieć pewność ..Wrocław i Opole, ale można najpierw mailowo się skontaktować. To taki dr house genetyki a przy okazji człowiek z ogromnym sercem