reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Jest sekcja. !! Jutro jedziemy je odebrać.. Wykluczyli wstepnie wadę genetyczną.. A z drugiej z tego co zrozumialam pamietacie jak mówiłam Wam ze oski ma niewydolność przysadki??? Okazalo sie ze malutki jej wogole nie mial!!! Profesor mowil ze jest jeszcze gorzej niz przypuszczali.. Ze wyszły inne choroby.. Mowil ze maly powiniem umrzec w brzuchu a najpóźniej przy porodzie.ze on nie mial prawa zyc w sensie tego ze byl tsk chory..Tak sie boje jutrzejszego dnia.. sobote po telefonie z krk Zemdlalam bylam nieprzytomna 3 h.. Ataki sa coraz gorsze:/ dam wam znac moze jutro zalezy jak bede sie czuc..:/ trzymajcie kciuki żebym dala rade
caltha
Mam nadzieję, że wynik sekcji jakoś Ci pomoże. Że fakt, że totalnie nic nie mogłaś zrobić Ty i lekarze, zdejmie choć część ciężaru z Ciebie. Z tego, co piszesz i co wiem o przysadce, to spotkanie Twoje i Oskara to prawdziwy cud, Wasz czas razem. Dostaliście coś, czego nikt dostać nie może w takiej sytuacji. Stało się coś, co wydarzyć się nie mogło. A jednak się stało w Waszym przypadku. Myślę, że to miłość sprawiła i że to się przydarzyło w jakimś celu. Na pewno nie po to byś stale cierpiała.Jest sekcja. !! Jutro jedziemy je odebrać.. Wykluczyli wstepnie wadę genetyczną.. A z drugiej z tego co zrozumialam pamietacie jak mówiłam Wam ze oski ma niewydolność przysadki??? Okazalo sie ze malutki jej wogole nie mial!!! Profesor mowil ze jest jeszcze gorzej niz przypuszczali.. Ze wyszły inne choroby.. Mowil ze maly powiniem umrzec w brzuchu a najpóźniej przy porodzie.ze on nie mial prawa zyc w sensie tego ze byl tsk chory..Tak sie boje jutrzejszego dnia.. sobote po telefonie z krk Zemdlalam bylam nieprzytomna 3 h.. Ataki sa coraz gorsze:/ dam wam znac moze jutro zalezy jak bede sie czuc..:/ trzymajcie kciuki żebym dala rade
Trzymam mocno za Ciebie kciuki jutro i codziennie.
nknatalia
Podpisuję się pod tym co caltha napisała, mam nadzieję że Doda Ci to wszystko otuchy i sobie to poukładasz. Trzymam kciukiMam nadzieję, że wynik sekcji jakoś Ci pomoże. Że fakt, że totalnie nic nie mogłaś zrobić Ty i lekarze, zdejmie choć część ciężaru z Ciebie. Z tego, co piszesz i co wiem o przysadce, to spotkanie Twoje i Oskara to prawdziwy cud, Wasz czas razem. Dostaliście coś, czego nikt dostać nie może w takiej sytuacji. Stało się coś, co wydarzyć się nie mogło. A jednak się stało w Waszym przypadku. Myślę, że to miłość sprawiła i że to się przydarzyło w jakimś celu. Na pewno nie po to byś stale cierpiała.
Trzymam mocno za Ciebie kciuki jutro i codziennie.
Blondynka1988
Blondynka1988
reklama