Jetkaa
Fanka BB :)
Jutro kochane wychodzimy... Oski mi śpi w nocy 3/4h mam nadzieje ze w domu bedzie lepiej spac bo juz naprawdę jestem zmęczona.. A zeby go uspic to jest tragedia.. Ma problem z kupami.. Bo ma slabe miesnie brzucha i mu wywala brzuch jak balon.. I przed spaniem musze sie niezle umeczyc zeby kupe zrobil chociaz i tak kończy sie na rurce albo Czopku.. Potem dostaję nurofen ... Potem inhalacje zeby sie wyciszyl i nic.. Dopiero musi paść ze zmęczenia:\ ok24.do 3/4rano spi i tyle.. Takze spi jeszcze gorzej noz noworodki:\
Ale tak chce juz wyjść do domu.. Wiem ze dam rade. Ciesze sie.. Bardzo .. Wieczorem ide na zakupy musze kupić na wszelki wypadek wlasnie rurke,Czopki itp.. Kupilismy tez tlen do wozka w razie w.. Jak bym chciala wyjść na spacer.. Czy do auta jak by coś sie działo
Ale tak chce juz wyjść do domu.. Wiem ze dam rade. Ciesze sie.. Bardzo .. Wieczorem ide na zakupy musze kupić na wszelki wypadek wlasnie rurke,Czopki itp.. Kupilismy tez tlen do wozka w razie w.. Jak bym chciala wyjść na spacer.. Czy do auta jak by coś sie działo