reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Majoweczki pomóżcie!
Martwię się mała od 20 do teraz 3:30ma suchego pampersa więc chyba coś nie tak. Wzięłam jej odkryłam cipkę by zmarzła i nic nie zrobiła czekałam z pół godziny i nadal nic. Dwa tygodnie temu byliśmy na USG brzuszka i z nerkami wszystko ok. Dzisiaj nie chciała mi dać się dotknąć jak ją przebierałam. Nie dziwiło mnie to bo ogólnie nie lubi przebrania.
Co jest grane?

Czasem dzieci w nocy, gdy śpią nie moczą pampersa. U nas zdarzyło się tak 2, czy 3 razy i dziecko nadrobiło rano po przebudzeniu. Nie wiem, jak długo dziecko może nie sikać i jest to w granicach normy. Też się wtedy denerwowałam.

Majoweczki pomóżcie!
Martwię się mała od 20 do teraz 3:30ma suchego pampersa więc chyba coś nie tak. Wzięłam jej odkryłam cipkę by zmarzła i nic nie zrobiła czekałam z pół godziny i nadal nic. Dwa tygodnie temu byliśmy na USG brzuszka i z nerkami wszystko ok. Dzisiaj nie chciała mi dać się dotknąć jak ją przebierałam. Nie dziwiło mnie to bo ogólnie nie lubi przebrania.
Co jest grane?

I jak tam z rana?

reklama
Do góry