reklama
nknatalia
Fanka BB :)
Majoweczki pomóżcie!
Martwię się mała od 20 do teraz 3:30ma suchego pampersa więc chyba coś nie tak. Wzięłam jej odkryłam cipkę by zmarzła i nic nie zrobiła czekałam z pół godziny i nadal nic. Dwa tygodnie temu byliśmy na USG brzuszka i z nerkami wszystko ok. Dzisiaj nie chciała mi dać się dotknąć jak ją przebierałam. Nie dziwiło mnie to bo ogólnie nie lubi przebrania.
Co jest grane?
Martwię się mała od 20 do teraz 3:30ma suchego pampersa więc chyba coś nie tak. Wzięłam jej odkryłam cipkę by zmarzła i nic nie zrobiła czekałam z pół godziny i nadal nic. Dwa tygodnie temu byliśmy na USG brzuszka i z nerkami wszystko ok. Dzisiaj nie chciała mi dać się dotknąć jak ją przebierałam. Nie dziwiło mnie to bo ogólnie nie lubi przebrania.
Co jest grane?
Katerina1985
Czasem dzieci w nocy, gdy śpią nie moczą pampersa. U nas zdarzyło się tak 2, czy 3 razy i dziecko nadrobiło rano po przebudzeniu. Nie wiem, jak długo dziecko może nie sikać i jest to w granicach normy. Też się wtedy denerwowałam.
Katerina1985
Ma ktoś kubek 360? My pijemy z bidonu (dziecko bezbutelkowe bezsmoczkowe). Zamówiłam dziś ten kubek 360 i jestem ciekawa.
Katerina1985
Majoweczki pomóżcie!
Co jest grane?
I jak tam z rana?
caltha
Starsza chwilę piła, neurologopeda odradził ten kubek, dziecko go ssie zamiast pić. Popatrz jeszcze na kubek reflo.Ma ktoś kubek 360? My pijemy z bidonu (dziecko bezbutelkowe bezsmoczkowe). Zamówiłam dziś ten kubek 360 i jestem ciekawa.
Pół pampersa. Zawsze był mega mokry i ciężki
U nas tez sie kilka razy zdażyło, że jak przewijalam około 3-4 rano to był pusty. Myśle, że wszystko jest w porządku. Może mniej w nocy piła.
reklama
Ma ktoś kubek 360? My pijemy z bidonu (dziecko bezbutelkowe bezsmoczkowe). Zamówiłam dziś ten kubek 360 i jestem ciekawa.
Ja kupiłam za radą @caltha, kubek reflo. Narazie maluch nie ogarnia ale fajny wynalazek i sprawdzi się też u trochę starszego dziecka także posłuży nam na dłużej