Katerina1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj taak zasypianie i ogólnie spanie nocne cyrk. Zawsze pięknie zasypial sam w łóżeczku wystarczyła mu pielucha i smok a teraz lulam na rękach i nawet usiąść mi nie pozwala bo jest odrazu płacz, kręgosłup mi wysiadzie ...Dziewczyny czy u Was ostatnio też taki problem z usypianiem? U nas od dwóch tyg cyrk, jedyna opcja w której mogę ją uspać to fotelik samochodowy używam jako bujaczka.
U nas też cyrki. Od 2mcy nie da się go odłożyć do jego łóżka, a od tygodnia już całkiem masakra. Budzi się po 22 i wariuje do 24 a czasem 2.Dziewczyny czy u Was ostatnio też taki problem z usypianiem? U nas od dwóch tyg cyrk, jedyna opcja w której mogę ją uspać to fotelik samochodowy używam jako bujaczka.
To pisz tu nam wszystko i kiedy tylko potrzebujesz. Musisz gdzieś kanalizować emocje i oczyszczać głowęTak pisanie Wam mi pomaga. Bo tu pisze szczerze,nie udaje przed wami emocji..to co mam w glowie jestem soba.. Bo w domu straram sie byc twarda.. Udaje..
Mam 2 mamy ktore maja śmiertelnie chore dzieci .piszemy ze soba mamy kontakt. Jedna druga wspiera. I to mi tez pomaga. Ale w rodzinie pokladalam większe nadzieje pomocy.. No cóż... Obcy ludzie mi pomagaja więcej niz rodzina... Wy na forum,lekarze, i mamy tych dzieci..
Za co Wam dziekuje;*!