reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Kazdej się to marzy. U nas z 3 pobudki po nic wiec raczej gorne jedynki niedlugo wyjda. Niezawodny sposob to raczki mamy xD Zwykle tez chustowanie pomaga jak jest niespokojna. Szkoda tylko ze dzisiaj i jutro mama utknie w garach i na mopie... :)

Dzien dobry ciocie:) ja bym tez chciala ale wiadomo ze od kad zostalysmy mamami mamy instynkt i sie nie wyspimy:) zawsze bedziemy czuwac:) a to że dzieci nie daja nam spac to taki urok ;) choc powiem Wam ze sama jestem padnieta,bo jednak 5miesiecy spania w krk,czuwania .. Ehh kiedys sie wyspimy;*!

Kochane ciocie mojego gladiatora,chcielibysmy Wam złożyć życzenia,dużo zdrowka bo to najważniejsze,szczęścia i pomyślność;) pociech z naszych dzieci :) spokojnych i wesolych PIERWSZYCH świąt naszych majowych dzieciaków ;* calujemy i pozdrawiamy z cala rodzinką ;*! Dzielcie sie pozniej zdjeciami dzieci przy choince;*!!!

Dziewczyny życzymy Wam zdrówka, bo to najważniejsze, pomyślności w nadchodzącym roku, szczęścia, pociechy z rodzinki, miłości, coraz mniej trosk. Spokojnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia [emoji319][emoji319][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]
2018-12-24-20-27-26-753.jpeg

Dziewczyny życzymy Wam zdrówka, bo to najważniejsze, pomyślności w nadchodzącym roku, szczęścia, pociechy z rodzinki, miłości, coraz mniej trosk. Spokojnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia [emoji319][emoji319][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]Zobacz załącznik 927896
Moja tak samo zaciska wargi ostatnio.... Ehhhh mogły by te zęby wszystkie na raz wyjsc

Wszystkim zdrowych, radosnych, rodzinnych świąt. Niech nam dzieciaczki pięknie i zdrowo rosną, a my w spokoju cieszmy się macierzyństwem.

Załączniki

• part000001_54.jpg
    part000001_54.jpg
    150,3 KB · Wyświetleń: 179
  • part000001_53.jpg
    part000001_53.jpg
    139,1 KB · Wyświetleń: 195
  • part000001_52.jpg
    part000001_52.jpg
    144,9 KB · Wyświetleń: 191
reklama
Świetne fotki. Również od nas zdrowych i pogodnych świąt. Dla mnie święta się dopiero teraz rozpoczynają. Dzień przed Wigilią, przed mebelkami mąż zajął się poprawą gładzi... Sprzątanie, gotowanie. Wigilia u teściów, dziś u nas, a jutro sami lenistwo w domku. Życzę wam samych cudnych chwil z maleństwami w te nasze pierwsze wspólne święta. Całuję

Do góry