reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny ! [emoji6] ale naskrobalyscie !! Cieżko mi ogarnąć [emoji12] ja znowu mam katar eh.. odkąd zaszłam w ciąże to ciagle katar..
Pisałyście o rybach.. ja lubię tylko smażone, inne mi przez gardło nie przejdą ( oprócz wędzonej ale to rzadko..) wiec nie muszę się zastanawiać czy jeść czy nie [emoji12]
@Paula, chodzisz nadal do tego samego czy wybrałaś innego lekarza?
@Mysza, ja z synem miałam lekkie mdłości a teraz wcale ale i tak podejrzewam drugiego syna [emoji12]
@DAGA, eh.. brak slow

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Ja z krwawieniami bylam w szpitalu na usg. Wg OM powonien byc 6tydz ciazy a wg USG jest 5. Zarodek ma dopiero 2mm i jeszcze nie ma akcji serca, mam wrocic za 2 tyg. Ale na pewno nie ciaza pozamaciczna ani nie puste jajo czego sie tak balam. Teraz tylko wytrwac do 12 pazdziernika.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Gosika88 dawaj znac od razu po wizycie

basia89 zdrowka zycze

Hej dziewczyny. Ja z krwawieniami bylam w szpitalu na usg. Wg OM powonien byc 6tydz ciazy a wg USG jest 5. Zarodek ma dopiero 2mm i jeszcze nie ma akcji serca, mam wrocic za 2 tyg. Ale na pewno nie ciaza pozamaciczna ani nie puste jajo czego sie tak balam. Teraz tylko wytrwac do 12 pazdziernika.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

kari21 trzymam kciuki

nie zjadlam w koncu ryby w smietanie - naczytalam sie o bakterii i koniec ze sledziami - zrobilam obiad i maz bedzie jadl przez 4 dni ;)

@basia89 twój synek jest urodzony tez 12 sierpnia 2013 ? :) patrze na twoj suwaczek i na moj i oczy przecieram z niedowierzaniem

Tak dokładnie 12.08.2013 [emoji3] kurczę bo ja pisze cały czas przez aplikacje na telefonie i nawet nie widzę suwaczkow.. muszę się zalogować na komputerze [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom

Hej dziewczyny ! [emoji6] ale naskrobalyscie !! Cieżko mi ogarnąć [emoji12] ja znowu mam katar eh.. odkąd zaszłam w ciąże to ciagle katar..
Pisałyście o rybach.. ja lubię tylko smażone, inne mi przez gardło nie przejdą ( oprócz wędzonej ale to rzadko..) wiec nie muszę się zastanawiać czy jeść czy nie [emoji12]
@Paula, chodzisz nadal do tego samego czy wybrałaś innego lekarza?
@Mysza, ja z synem miałam lekkie mdłości a teraz wcale ale i tak podejrzewam drugiego syna [emoji12]
@DAGA, eh.. brak slow

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Prywatnie do tego samego, ale dopiero w poniedziałek /wtorek idę. Teraz byłam na NFZ, ale to jest porażka, bo kazał mi przyjść 3 razy, a tylko raz faktycznie zbadał, bo kontraktu jeszcze nie mają

oar8csqvog93lnmf.png

reklama
Do góry