Hej kobietki
Dawno mnie nie było, ale czytam Was na bieżąco.
@Jetkaa super, że już jesteście w domku ! Podziwiam Was za tą walkę i za trud, który wkładacie w codzienne funkcjonowanie
Będzie dobrze, zobaczysz - wszystkie te troski będziecie mieć wynagrodzone
Oskarek jest cudowny, a teraz jak jest w domku to znacznie szybciej
dojdzie do siebie, zobaczysz!
@Paula1207 ja bym ich zaskarżyła ... co za nieodpowiedzialni ludzie! Dlaczego teraz odmówili zrobienia RTG? Mam nadzieję, że z Twoją Tośką będzie wszystko dobrze :* Trzymam kciuki !
Na szybko co u nas: mamy za sobą 3 dni gorączkowania i marudzenia (chyba ząbki idą), bo pakuje te łapki cały czas do buźki.
Chrzciny mieliśmy 1.09 i wszystko się udało
Mała w kościele śmiała się lub "obczajała" co to się dzieje, hihi. 21.09 skończy 4 miesiące i powoli wchodzi w 68 rozmiar (teraz waży 6300).
Zmieniliśmy mleko na sojowe z Humany i skończyły się całkowicie problemy z kupką, brzuszkiem - nawet z buzi wszystko jej poznikało.
Teraz mam na dniach zamiar rozszerzyć dietę bo dostaliśmy taki przykaz od pediatry (mała ma cały czas dość miękką główkę (nie przyswajała do końca normalnego mleka - używaliśmy HIPP COMBIOTIC), i mamy szybciej rozszerzyć by pobierała więcej składników (powinna wtedy szybciej twardnieć potylica etc.).
A tak ogólnie powiem Wam, że nie mogę narzekać, bo mam kochane i mało wymagające dziecko - sama się zajmie jak jest taka potrzeba. Niedługo szczepimy drugą dawkę 6w1. I to by było na tyle
Ściskam Was gorąco i życzę wytrwałości z pociechami !
Buziaki