Gosika88
Fanka BB :)
Jak Ci wystrzeli w górę to nie nadazysz z kupowaniemA mój jak będzie dalej tak rosnac to gondola starczy nam na rok...ehhZobacz załącznik 885336
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak Ci wystrzeli w górę to nie nadazysz z kupowaniemA mój jak będzie dalej tak rosnac to gondola starczy nam na rok...ehhZobacz załącznik 885336
Jeśli chcesz zobaczyć, jak gips wygląda, to wrzucę zdjęcie od pasa w dół. A jeżeli chodzi o całą Tosię, to mamy z mężem umowę, że nie wrzucamy na ogólnodostępne fora zdjęć małej [emoji6] jeśli będziemy mieć zamknięte forum, to wtedy podzielę się zdjęciem [emoji6]Paula a możesz wrzucić zdjęcie maluszki w gipsie ?
U nas upał w ciapki i dodatkowe atrakcje w postaci moli spożywczych w szafce [emoji36] wszystko musiałam wypucowac, pozbyłam się jedzenia z szafek i jestem wściekła i zmęczona [emoji49]
Czemu ma gips i gdzie bo nie jestem w temacie?Jeśli chcesz zobaczyć, jak gips wygląda, to wrzucę zdjęcie od pasa w dół. A jeżeli chodzi o całą Tosię, to mamy z mężem umowę, że nie wrzucamy na ogólnodostępne fora zdjęć małej [emoji6] jeśli będziemy mieć zamknięte forum, to wtedy podzielę się zdjęciem [emoji6]
Tak wygląda. Pierwszy miała zwykły biały, teraz kupiliśmy syntetyczny, jest lżejszy, trochę bardziej przewiewny.Interesuje mnie gips. Twoja córcia oczywiście tez, ale rozumiem twoje podejście i szanuje je.