reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Kasiales, a ile miesiecy Ci brakuje do skonczenia 35 lat? Ja mialam badania na nfz w poprzedniej ciazy w marcu, a 35 skonczylam w kwietniu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Choć niby piszą powyżej 35rż. Ja bym spytała w NFZ, bo lekarze lubią być niedoinformowani lub celowo w błąd wprowadzają

Witam dziewczyny ja ranny ptaszek dzisiaj na 7:30 synka do szkoły prowadzę biedny nie wysłał się.

Prenatalne chyba w 20tyg się robi czy wcześniej ? Nigdy nie robiłam ją się łapie na darmowe dopiero od 1 stycznia będę miała rocznikowo 35 ( omg jaka ja stara haha) a jak nie to zrobię odpłatnie chyba w moim wieku już wypada [emoji14]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny ja ranny ptaszek dzisiaj na 7:30 synka do szkoły prowadzę biedny nie wysłał się.

Prenatalne chyba w 20tyg się robi czy wcześniej ? Nigdy nie robiłam ją się łapie na darmowe dopiero od 1 stycznia będę miała rocznikowo 35 ( omg jaka ja stara haha) a jak nie to zrobię odpłatnie chyba w moim wieku już wypada [emoji14]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

11-14 tydz i 20-24

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się :biggrin2: Ja się łapie wiekowo ale pappa zrobię dopiero gdy usg wyjdzie nieprawidłowe. A to juz za 3 tygodnie :o

Kasiales, a ile miesiecy Ci brakuje do skonczenia 35 lat? Ja mialam badania na nfz w poprzedniej ciazy w marcu, a 35 skonczylam w kwietniu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Rocznikowo 35 wybije w styczniu a urodziny mam w sierpniu

Czyli pewnie zapłacę
Jestem zepsuta po poprzedniej ciąży. We Francji za wszystko płaciłam ale pod koniec miesiąca był zwrot kasy. Wszystko łącznie z lekami.
Nie ma co biadolić, ale było inaczej

reklama
o kurde, padam na twarz, byl wlasnie dostawca z tesco w mojej firmie, wiecie jakis zapas kawy, mleka cukru i kiedys byl taki mily co to pomagal wypakowac ze swego koszyka, ten teraz sobie tylko stal i patrzyl jak ja latam :eek: pierwszy raz poczulam to o czym mi mowily kumpele, ktore juz przechodzily ciaze - ze najgorzej jak jeszcze nic nie widac [albo widac tak, ze ktos nie jest pewien czy masz gruby brzuch, zezarlas gar fasoli czy co sie stalo ;) ] a Ty juz sie czujesz inaczej. Mam teraz kurde zadyszke taka jakbym przeszla zawody strongmenow co najmniej :-D

Do góry