reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Kasiales, a ile miesiecy Ci brakuje do skonczenia 35 lat? Ja mialam badania na nfz w poprzedniej ciazy w marcu, a 35 skonczylam w kwietniu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Choć niby piszą powyżej 35rż. Ja bym spytała w NFZ, bo lekarze lubią być niedoinformowani lub celowo w błąd wprowadzają

Witam dziewczyny ja ranny ptaszek dzisiaj na 7:30 synka do szkoły prowadzę biedny nie wysłał się.

Prenatalne chyba w 20tyg się robi czy wcześniej ? Nigdy nie robiłam ją się łapie na darmowe dopiero od 1 stycznia będę miała rocznikowo 35 ( omg jaka ja stara haha) a jak nie to zrobię odpłatnie chyba w moim wieku już wypada [emoji14]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny ja ranny ptaszek dzisiaj na 7:30 synka do szkoły prowadzę biedny nie wysłał się.

Prenatalne chyba w 20tyg się robi czy wcześniej ? Nigdy nie robiłam ją się łapie na darmowe dopiero od 1 stycznia będę miała rocznikowo 35 ( omg jaka ja stara haha) a jak nie to zrobię odpłatnie chyba w moim wieku już wypada [emoji14]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

11-14 tydz i 20-24

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się :biggrin2: Ja się łapie wiekowo ale pappa zrobię dopiero gdy usg wyjdzie nieprawidłowe. A to juz za 3 tygodnie :o

Kasiales, a ile miesiecy Ci brakuje do skonczenia 35 lat? Ja mialam badania na nfz w poprzedniej ciazy w marcu, a 35 skonczylam w kwietniu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Rocznikowo 35 wybije w styczniu a urodziny mam w sierpniu

Czyli pewnie zapłacę
Jestem zepsuta po poprzedniej ciąży. We Francji za wszystko płaciłam ale pod koniec miesiąca był zwrot kasy. Wszystko łącznie z lekami.
Nie ma co biadolić, ale było inaczej

reklama
o kurde, padam na twarz, byl wlasnie dostawca z tesco w mojej firmie, wiecie jakis zapas kawy, mleka cukru i kiedys byl taki mily co to pomagal wypakowac ze swego koszyka, ten teraz sobie tylko stal i patrzyl jak ja latam :eek: pierwszy raz poczulam to o czym mi mowily kumpele, ktore juz przechodzily ciaze - ze najgorzej jak jeszcze nic nie widac [albo widac tak, ze ktos nie jest pewien czy masz gruby brzuch, zezarlas gar fasoli czy co sie stalo ;) ] a Ty juz sie czujesz inaczej. Mam teraz kurde zadyszke taka jakbym przeszla zawody strongmenow co najmniej :-D

Do góry