Nan90
Fanka BB :)
Hej, tak, wyszłyśmy po 10 dniach antybiotykoterapii.@Nan90 co tam u was? Już po szpitalu?
Po pobycie w szpitalu doceniłam domowy rozgardiasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, tak, wyszłyśmy po 10 dniach antybiotykoterapii.@Nan90 co tam u was? Już po szpitalu?
Mój syn potrafi chlusnąć od razu po jedzeniu, przy odbijaniu. Po np. godzinie od karmienia tez mu z buzi leciA nie masz problemu z zatykaniem smoczka? Idzie przez zwykłą dziurke 0+? Jak go podajesz do kazdego karmienia? On jest na recepte?
U cb tez ulewalo malenstwo? Tak troche od razu po jedzeniu czy tak jak u mnie?
Przepraszam ze tyle pytan ale juz nie wiem co robic. A pediatra nie widzi problemu.
Ja używam wszystkich pieluch i na żadne nie mamy uczulenia. Wg mnie najlepsze są pampers Premium przez tą siateczke izolujaca. Reszta wg mnie jest identyczna. Zmieniamy mu pieluszki kilka razy dziennie na różne i nie wiedziałam nawet że stopniowo się przechodzi z jednych do drugich.Jakie pampersy używacie?
Ja Pampers premium care a teraz chcę przejść na Dada extra care. Jak na razie zakładam dwa z rzędu Dada i jeden pampers. Jest ok![]()