reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A mi jest wszystko jedno. Jeśli będzie chłopiec, będzie dobrze, bo dobrze się czuję w roli mamy chłopców. Jeśli natomiast trafi się dziewczynka, będzie to dla nas wyzwanie. Jeszcze nie zdecydowałam czy będę chciała poznać płeć przed narodzinami.

A moje to będzie pierwsze dziecko i życzenie mam tylko takie, żeby było zdrowe :) zazdroszczę Wam trochę tego, że macie już doświadczenie, ja wszystkiego od początku będę musiała się uczyć ;)

Nast95 my tez sie kiedys uczylusmy :) zreszta, caly czas sie ucze bo kazde dzieckoinne i inne wyzwania.

Najadlam sie bulki z marmolada bo tak ladnie na mnie patrzyla a teraz mi niedobrze.....

Ja bym chyba nie dała rady czekać do rozwiązania nie znając płci [emoji14] dla mnie to bardzo ważne i nie ukrywam, że chciałabym dziewczynkę mój mąż zresztą też. Jakie imiona chciałybyscie nadać swoim dzieciom?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też wszystko jedno, byle zdrowe - wcześniej chciałam dziewczynkę, ale po różnych przejściach już człowiek na to inaczej patrzy :) Płeć chciałabym znać jak najszybciej, nie mogę się doczekać zakupów tycich ciuszków :D Dla dziewczynki imię wybrałabym Ada albo Anetka, a dla chłopca Filip choć znająć życie to się jeszcze może mi 100razy pozmieniać zdanie :p

reklama
Dla chlopaka adam albo maciej. A dla dziewczynki nie mam pojecia. Juz przy drugiej corce myslelismy tydzoen od urodzenia nad imieniem..... teraz jak bedzie dziewczynka to chyba losowaie urzadzimy.

Do góry