reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A mi jest wszystko jedno. Jeśli będzie chłopiec, będzie dobrze, bo dobrze się czuję w roli mamy chłopców. Jeśli natomiast trafi się dziewczynka, będzie to dla nas wyzwanie. Jeszcze nie zdecydowałam czy będę chciała poznać płeć przed narodzinami.

A moje to będzie pierwsze dziecko i życzenie mam tylko takie, żeby było zdrowe :) zazdroszczę Wam trochę tego, że macie już doświadczenie, ja wszystkiego od początku będę musiała się uczyć ;)

Nast95 my tez sie kiedys uczylusmy :) zreszta, caly czas sie ucze bo kazde dzieckoinne i inne wyzwania.

Najadlam sie bulki z marmolada bo tak ladnie na mnie patrzyla a teraz mi niedobrze.....

Ja bym chyba nie dała rady czekać do rozwiązania nie znając płci [emoji14] dla mnie to bardzo ważne i nie ukrywam, że chciałabym dziewczynkę mój mąż zresztą też. Jakie imiona chciałybyscie nadać swoim dzieciom?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też wszystko jedno, byle zdrowe - wcześniej chciałam dziewczynkę, ale po różnych przejściach już człowiek na to inaczej patrzy :) Płeć chciałabym znać jak najszybciej, nie mogę się doczekać zakupów tycich ciuszków :D Dla dziewczynki imię wybrałabym Ada albo Anetka, a dla chłopca Filip choć znająć życie to się jeszcze może mi 100razy pozmieniać zdanie :p

reklama
Dla chlopaka adam albo maciej. A dla dziewczynki nie mam pojecia. Juz przy drugiej corce myslelismy tydzoen od urodzenia nad imieniem..... teraz jak bedzie dziewczynka to chyba losowaie urzadzimy.

Do góry