reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Kasiales, gratuluje!
Yoshida4, i maz ma racje... ja teraz staram sie poki co powsciagliwie do forum podchodzic inaczej sie niepotrzebnie nakrecam...
Co do plci, to mi jest wszystko jedno. Z dziewczynka by bylo latwiej i wszystko dla dziewczynki mamy, ale chlopak by pozwolil zachowac rownowage w rodzinie i dla chlopca imie juz dawno wybrane (Jan). Z imieniem dla dziewczynki bedzie problem, a poprzednio bylismy od razu jednomyslni... mi sie podoba Basia albo Helena, ale obawiam sie ze zadna z tych propozycji nie przejdzie.

Powodzenia na wizytach:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
@Hope, u mnie w rodzinie było większość dziewczyn. Właściwie mam tylko 2 kuzynów. Pózniej najstarsza kuzynka też urodziła córkę ( teraz ma juz trzy) i dwiema się opiekowałam, wiec jakie było moje zdziwienie jak dowiedziałam się, że u mnie bedzie chłopiec [emoji23] ale powiem Ci, że jak narazie jest łatwo i chłopcy nie są trudni w obsłudze [emoji12] Jakub ma dopiero 4 latka ale jestem jego kochana mamusia i co chwile mi tylko mówi jak to mnie nie kocha hihi [emoji6]

U nas dziewczynka byłaby Paulina, a dla syna narazie nie mam imienia..
@Kasiales, gratuluje udanej wizyty !!
@KOTEK, czekam na relacje z twojej wizyty [emoji16]
A ja wlasnie zapisałam się prywatnie na usg bo nie wytrzymam aż 5 tygodni.. [emoji12] także 4.10 idę podglądać czy wszystko jest ok

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Hope, u mnie w rodzinie było większość dziewczyn. Właściwie mam tylko 2 kuzynów. Pózniej najstarsza kuzynka też urodziła córkę ( teraz ma juz trzy) i dwiema się opiekowałam, wiec jakie było moje zdziwienie jak dowiedziałam się, że u mnie bedzie chłopiec [emoji23] ale powiem Ci, że jak narazie jest łatwo i chłopcy nie są trudni w obsłudze [emoji12] Jakub ma dopiero 4 latka ale jestem jego kochana mamusia i co chwile mi tylko mówi jak to mnie nie kocha hihi [emoji6]

U nas dziewczynka byłaby Paulina, a dla syna narazie nie mam imienia..
@Kasiales, gratuluje udanej wizyty !!
@KOTEK, czekam na relacje z twojej wizyty [emoji16]
A ja wlasnie zapisałam się prywatnie na usg bo nie wytrzymam aż 5 tygodni.. [emoji12] także 4.10 idę podglądać czy wszystko jest ok

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

To u nas jest dokładnie odwrotnie, sami chłopcy i to po obu stronach rodziny. Także nie raz słyszałam, że mi zazdroszczą ;)

@kotek87 zapomniałam napisać, że z tymi wzdęciami to normalne, też tak mam i wiele ciężarnych.

A ja mam cztery siostry a maz 1 brata,wiec nie wiadomo co bedzie pierwszy byl syn wiec teraz pasowalaby cora do pary ale mi wszystko jedno byleby zdrowe bylo .nie nakrecam sie bo wszystko sie zdazyc moze

U mnie 3 dziewczyny siostry tez maja córki moja mama ma 3 córki i 7 wnuczek teście tez 5 wnuczek wiec fajnie by było jakby był chłopak ale najważniejsze zdrowe

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dwie siostry i jednego brata jedna ma syna i córkę teraz też spodziewa się córeczki, druga siostra ma córkę... brat jeszcze za młody na potomstwo ;)
Mój mąż ma brata bliźniaka plus jeszcze starszego brata i siostrę.
Ja usłyszę serduszko za dwa tygodnie wtedy bedzie już 8t i 6d...więc już na.bank będzie widać rączki i nóżki Idę na NFZ ale w 12 tyg chcę pójść prywatne

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja idę jutro do ginekologa <3 juz mam 9 tydzień, więc usłysze serduszko, będą rączki i nóżki, juz nie mogę się doczekać :) ja liczę na dziewczynkę bo już w domu mamy 3 facetow,a tylko dwie kobitki więc byłaby równowaga ,narzeczony liczy na syna żeby miał z kim na ryby jeżdzić no ale zobaczymy co los przyniesie oby było wszyswtko dobrze i dziecko urodziło się zdrowe :D córeczka sbędzie Maja a synek Alan :)

Ostatnia edycja:
Do góry