reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Niestety u mnie zawsze zwiastowaly koniec a juz 3 razy to przeszlam. Mialam duzo stresu przez kilka dni i w nocy rewolucje jelitowe, zreszta mam mocne przeczucie :(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety u mnie zawsze zwiastowaly koniec a juz 3 razy to przeszlam. Mialam duzo stresu przez kilka dni i w nocy rewolucje jelitowe, zreszta mam mocne przeczucie :(

Ja pokibicuję jeszcze.
Próbowałaś szukać przyczyny? Należy Ci się diagnostyka.

Ja raczej tez juz mama majowa nie bede. Zaczelam plamic i mam najgorsze przeczucie wiec zegnam sie z wami i zycze powodzenia

Kari nie chce cie pouczac, znasz najlepeij sama siebie- ale ja plamilam i krwawilam -nawet zywoczerwona krwia poprzednia ciaze i mam zdrowego synka. Moze poczekaj jeszcze troche z pozegananiem ? polecam wizyte w szpitalu

Kasiales w szpitalu nic mi nie pomoga bo mieszkam w uk. Tutaj to normalne ze ciaze sie roni na samym poczatku a u mnie to dopiero 5+4 :( jutro mam miec pierwsza wizyte u poloznej wiec pujde i powiem, moze uda sie ja namowic chociaz na zrobienie beta hcg w szpitalu bo tez nie latwo to uzyskac. Ale nie mam wiekszej nadziei :( jestem poprostu zalamana...

Kari21 moze bedzie dobrze jakies tabletki na podtrzymanie moze cos ci zrobia. Trzeba ratowac napewno da sie cos zrobic. Mi zacza sie 10 tydzien pierwsza ciaze poronilam w pierwszym miesiacu 9 lat temu pozniej urodzilam przez cesarke corke potem ciaza pozamaciczna prawego jajowodu ledwo uszlam z zyciem za miesiac po tym zaszlam znow w ciaze i znow urodzilam corke przez cesarke i teraz ta ciaza juz ostatnia ale dobrze sie czuje nie plamie nic mnie nie boli tylko mdlosci i nerwowa jestem

eta 6514 mlU/ ml
Progesteron 50,899 ng/ml i w innej wartosci 162,1 nmol/l
Myslicie ze ok?

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry