reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Fabimama wiem co czujesz wspolczuje ci bardzo kari 21 trzymam kciuki ja sie nie oddzywalam bo synus byl chory i poprostu czsu nie mialam.Moja mala gadula nawet jak na chwilke sie poloze to on podlatuje i mowi mama nie spij ale najlepsze jest jak podlatuje podciaga mi koszulke robi swinke na moim brzuchu i mowi ze dzidzi w sie cieszy i ze sie śmieje nareszcie mam chwile bo maly w przedszkolu

Ja teraz po tej ciazy jak wszystko bedzie ok to bede wszystko robic zeby nie zajsc boje sie mam problemy zdrowotne musze leki odstawiac na czas ciazy i tak kombinuje a nie chce juz tak. Pytalam lekarza o podwiazanie jajnikow ale u nas to nie legalne i musze cos innego poszukac

Ja mam dwie corki. Maz trzyma kciuki zeby syn byl ale ja cos czuje ze bedzie trzecia dziewczynka. Oby zdrowe. I w moim przypadku oby nie urodzic za wczesnie.

Kari21 może jednak bedzie dobrze... trzymam kciuki

Ja mam troje dzieci...syna 8 lat, córkę 4,5 , i synka 19 miesięcy.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry