@Jetkaa życzę wam dużo zdrówka i wytrwałości. Co za lekarz. Myślisz, zee jestese w dobrych rękach, a tu niekompetencja... Wątpię to byś coś z nim wywojowala...
@aNusia90 mnie uczono w szpitalu, że trzeba czesto przystawiac i faktycznie dostalam pokarm w trzeciej dobie, ale i tak prosiłam o mm, bo byłam po cc i nie miałam pokarmu. Dziś 15 dni po cc odciagam sobie co te 4 h 160ml. U mnie niestety problem ze sutkami. Są wklęsłe. Ale przy przykladaniu mała kilka razy possala i zasypiala.
Dziś to mała ma.chyba rewolucję. Od 12.30 kupa, jeść, kupa, kupa... chyba ze 6-7. Dopiero godzinę temu mi zasnęła a ja padnieta, bo międzyczasie musiałam odciagac 30 min, obiad i w ogóle... Przypuszczam, że to od wczorajszej babki cytrynowej... albo sosu. Do eczoraj unikalam podejrzanych posiłków, ale sobie pomyslalam, że muszę spróbować, no ale żałuję, bo mała bardzo się nameczyla... Od teraz zaś wszelakie ograniczenia...
Powiedzcie mi: jak wyglądają kupki waszych maleństw? Wiem, ze intymne pytanko, ale Karolinka ma takie rzadsze i żółte. Wygląda jak musztarda... Upewniam się, czy wszystko ok, czy to nie biegunka. Dodam, że pije mój odciagniety pokarm...