reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Od wczoraj od 17:10 Zuzia jest starsza siostrą[emoji4] Bartusc 3080g i 56 cm. PSN. Bylo strasznie gorzej niz przy córce...pekla pochwa i krocze bardzo ciete, mam 28 szwow łącznie, wstawanie, chodzenie nawet lezenie brrrr. W sobote od 20 zaczelam miec regularne skurcze do szpitala po 23 badanie zero rozwarcia skurcze sa mocne, o 4 sie wyciszylo ze po terminie kazali zostac o 10 oksy, powoli szlo, o 14:30 4 cm i przebili pecherz i skurczy nie moglam zmiesc juz. O 16 na porodowke .Ale ciesze sie ze juz jest ze mna po tej stronie. Teraz czekam na wyniki badan zwlaszcza usg nerek czy bedzie ok. Trzymajcie kciuki.
Gratuluję kochana. Życzę zdrówka i pomyślnych wyników badań ;)

reklama
@tysia123 gratulacje :) czy Wy tez miałyście popuchniete stopy po porodzie? Moja mała tylko je i śpi :) jest bardzo grzeczniutka. Chyba że jest juz glodna to potrafi pokazać kto rządzi[emoji4][emoji4]
Miałam.po porodzie bardziej opuchnięte stopy niż w ciąży.podobno w połogu to normalne. Po6tyg ma przejść. U mnie prawi3 już minelo

Dobrze że sobie poradziłas. Ja w 3 dobie miałam gorączkę 37 i pełne piersi i już byłam przerażona że będzie gorzej i nie wiedziałam co robić prócz przystawiania małego. Dobrze że mi przeszło.
Ja od kiedy urodziłam Igorka to nie.ugotowalam obiadu:( jest strasznie wymagający uwagi..

Całkowicie Cię rozumiem. Jakby nie mąż, który bardzo mi pomaga z małą, ze starszą i domowymi obowiązkami, to też nie wiem. Nasza co prawda nie jest aż tak wymagająca, ale to wszystko i tak wymaga swojego czasu. Na forum wchodzę jedynie podczas ściągania pokarmu, bo tak to cały czas jest coś do roboty...

Ja wczoraj pociłem się cały dzień strasznie a dziś nie mam ani śladu po opuchliźnie. Aż się zdziwiłam jakie chude mogę mieć palce u rąk.
Dziś czuję się o niebo lepiej. Bo wczoraj to jaka na kacu

Dzięki dziewczyny za gratulacje. Trzymam kciuki za te co zostały w dwupaku.

Ale piękna pogoda. Nie mogę się doczekać kiedy wyjdę ze szpitala. Mam nadzieję że jutro nas wypuszcza.

Nie wiem,ale trafił mi się egzemplarz testujacy moja wytrzymałość. Od 6 godz nie ma spokoju.ciagle płacze, już wszystkiego próbowałam i nic. Chwilą spokoju na zebranie sil i od początku drze się.. Głowa mi pęka i mam dość. Marzę o tym by się drzemnac Ale nie ma mowy,już nie mówiąc o tym że chciałbym zjeść obiad którego nie ma kto zrobić;( ręce opadają.. smoczek działał 1 dzień tylko,teraz już nie chce.
Miesiąc byłam cierpliwa rozumiałam, wiedziałam że nie ma bezproblemowych dzieci Ale nie myślałam że nie będę mieć czasu pójść do wc !:(
Ech... czy to baby blues?;(

reklama
Nie wiem,ale trafił mi się egzemplarz testujacy moja wytrzymałość. Od 6 godz nie ma spokoju.ciagle płacze, już wszystkiego próbowałam i nic. Chwilą spokoju na zebranie sil i od początku drze się.. Głowa mi pęka i mam dość. Marzę o tym by się drzemnac Ale nie ma mowy,już nie mówiąc o tym że chciałbym zjeść obiad którego nie ma kto zrobić;( ręce opadają.. smoczek działał 1 dzień tylko,teraz już nie chce.
Miesiąc byłam cierpliwa rozumiałam, wiedziałam że nie ma bezproblemowych dzieci Ale nie myślałam że nie będę mieć czasu pójść do wc !:(
Ech... czy to baby blues?;(

A kolek nie ma?

Do góry