reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Od wczoraj od 17:10 Zuzia jest starsza siostrą[emoji4] Bartusc 3080g i 56 cm. PSN. Bylo strasznie gorzej niz przy córce...pekla pochwa i krocze bardzo ciete, mam 28 szwow łącznie, wstawanie, chodzenie nawet lezenie brrrr. W sobote od 20 zaczelam miec regularne skurcze do szpitala po 23 badanie zero rozwarcia skurcze sa mocne, o 4 sie wyciszylo ze po terminie kazali zostac o 10 oksy, powoli szlo, o 14:30 4 cm i przebili pecherz i skurczy nie moglam zmiesc juz. O 16 na porodowke .Ale ciesze sie ze juz jest ze mna po tej stronie. Teraz czekam na wyniki badan zwlaszcza usg nerek czy bedzie ok. Trzymajcie kciuki.
Gratuluję kochana. Życzę zdrówka i pomyślnych wyników badań ;)

reklama
@tysia123 gratulacje :) czy Wy tez miałyście popuchniete stopy po porodzie? Moja mała tylko je i śpi :) jest bardzo grzeczniutka. Chyba że jest juz glodna to potrafi pokazać kto rządzi[emoji4][emoji4]
Miałam.po porodzie bardziej opuchnięte stopy niż w ciąży.podobno w połogu to normalne. Po6tyg ma przejść. U mnie prawi3 już minelo

Dobrze że sobie poradziłas. Ja w 3 dobie miałam gorączkę 37 i pełne piersi i już byłam przerażona że będzie gorzej i nie wiedziałam co robić prócz przystawiania małego. Dobrze że mi przeszło.
Ja od kiedy urodziłam Igorka to nie.ugotowalam obiadu:( jest strasznie wymagający uwagi..

Całkowicie Cię rozumiem. Jakby nie mąż, który bardzo mi pomaga z małą, ze starszą i domowymi obowiązkami, to też nie wiem. Nasza co prawda nie jest aż tak wymagająca, ale to wszystko i tak wymaga swojego czasu. Na forum wchodzę jedynie podczas ściągania pokarmu, bo tak to cały czas jest coś do roboty...

Ja wczoraj pociłem się cały dzień strasznie a dziś nie mam ani śladu po opuchliźnie. Aż się zdziwiłam jakie chude mogę mieć palce u rąk.
Dziś czuję się o niebo lepiej. Bo wczoraj to jaka na kacu

Dzięki dziewczyny za gratulacje. Trzymam kciuki za te co zostały w dwupaku.

Ale piękna pogoda. Nie mogę się doczekać kiedy wyjdę ze szpitala. Mam nadzieję że jutro nas wypuszcza.

Nie wiem,ale trafił mi się egzemplarz testujacy moja wytrzymałość. Od 6 godz nie ma spokoju.ciagle płacze, już wszystkiego próbowałam i nic. Chwilą spokoju na zebranie sil i od początku drze się.. Głowa mi pęka i mam dość. Marzę o tym by się drzemnac Ale nie ma mowy,już nie mówiąc o tym że chciałbym zjeść obiad którego nie ma kto zrobić;( ręce opadają.. smoczek działał 1 dzień tylko,teraz już nie chce.
Miesiąc byłam cierpliwa rozumiałam, wiedziałam że nie ma bezproblemowych dzieci Ale nie myślałam że nie będę mieć czasu pójść do wc !:(
Ech... czy to baby blues?;(

reklama
Nie wiem,ale trafił mi się egzemplarz testujacy moja wytrzymałość. Od 6 godz nie ma spokoju.ciagle płacze, już wszystkiego próbowałam i nic. Chwilą spokoju na zebranie sil i od początku drze się.. Głowa mi pęka i mam dość. Marzę o tym by się drzemnac Ale nie ma mowy,już nie mówiąc o tym że chciałbym zjeść obiad którego nie ma kto zrobić;( ręce opadają.. smoczek działał 1 dzień tylko,teraz już nie chce.
Miesiąc byłam cierpliwa rozumiałam, wiedziałam że nie ma bezproblemowych dzieci Ale nie myślałam że nie będę mieć czasu pójść do wc !:(
Ech... czy to baby blues?;(

A kolek nie ma?

Do góry