reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja 5dni po porodzie i zostały jeszcze 2kg do zrzucenia:) brzuszek plaski az jestem w szoku:)
Dzwonilam do prokocimia i okazalo sie ze maly NIE JEST zarazony Gbs!!! Co oznacza ze nie jest tak zle!! Zle sny o sepsie uciekły:) moze za 2 tyg będzie juz z nami!:) oby!

Ciesze sie bo jestem w domu na wlasne żądanie, ale mam wielka pomoc od tesciowej i mojego:) jutro sciaganie szfow:) niech ten koszmar sie juz kończy! Nie moge doczekac sie momentu gdy dostane telefon ze moge jechac po swoja kruszynke!:)
U nas kazdy sie modli, byla msza za malego także mysle ze to tez pomaga psychicznie :) wiara i nadzieje:)

reklama
Jetkaa pamiętaj że my tutaj też bardzo was waspieramy.

U nas ciężkie dni ... Mała je, robi kupki i płacze :( bardzo mało śpi przez co i my jak Zombiaki chodzimy a i synek pospać nie daje - 5:30 i już chce baje.

Brzuszkowa u mnie od razu waga z przed ciąży ale była wysoka więc nie ma się co cieszyć [emoji854]

Gratuluje synka☺
Ja juz w szpitalu, trzy godziny wszystko trwalo, az mnie wkoncu ulokowali. Warto bylo czekac bo warunki w szpitalu super. teraz leze i odpoczywam, ale zaraz musze cis schrupac bo w brzuchu burczy i dzidzia pewnie glodna

@tysia123 gratulacje :) czy Wy tez miałyście popuchniete stopy po porodzie? Moja mała tylko je i śpi :) jest bardzo grzeczniutka. Chyba że jest juz glodna to potrafi pokazać kto rządzi[emoji4][emoji4]

@tysia123 gratulacje :) czy Wy tez miałyście popuchniete stopy po porodzie? Moja mała tylko je i śpi :) jest bardzo grzeczniutka. Chyba że jest juz glodna to potrafi pokazać kto rządzi[emoji4][emoji4]
Jestem 2 tygodnie po cc i nadal opuchnięta, że nie mogę włożyć obrączki... Nasza mała też tak miała, ale od wczoraj już chce też się poprzytulac, pooglądać świat. Problemem jest to, że nie wypija tyle ile by miała. Przygotuję 90ml, wypije 50ml, a za godzinę półtorej zaś sie domaga i wypija resztę, albo zaś zostawia... Nie wiem, co się dzieje... Oby na wadze przybierala...
A wasza kruszynka była naświetlana ze względu na zoltaczke? Bo jak tak, to te dzieci właśnie są senne, apatyczne... Moja była i tez tylko jadla i spała ;)

Jetkaa pamiętaj że my tutaj też bardzo was waspieramy.

U nas ciężkie dni ... Mała je, robi kupki i płacze :( bardzo mało śpi przez co i my jak Zombiaki chodzimy a i synek pospać nie daje - 5:30 i już chce baje.

Brzuszkowa u mnie od razu waga z przed ciąży ale była wysoka więc nie ma się co cieszyć [emoji854]
No u mnie waga 0 zaczynając poród nie jest satysfakcjonująca, ale prawie ją osiagnelam. Chcę to wykorzystać, by wiecej kg zgubić. Ostatnio walczyłam nawet z wagą do wagi początkowej, więc dla mnie już jakiś sukces. Najgorsze: schylilam się trochę, a mąż: "Ooo celulit ci się zrobil na udach"... :biggrin2: A ja: :o:mad:Niech żyje szczerość :p No ale taki jego humor o_O

Ja też miałam opuchnięte stopy dwa tyg i to tak że wyglądały jak u Shreka [emoji4]. Obrączki nadal założyć nie mogę. A waga Narazie minus 12 kg. Zostało jeszcze sześć. Ciekawe czy to osiągnę.

reklama
Dziewczyny a mam pytanie, bo jestem 2tyg po cc i krwawilam tydzień i potem ustalo, a od pary dni mam znowu krwawienie, taka stara krew możliwe że się przedzwigalam, Ale może tak być że to się uformuje faktycznie dopiero po tych6tyg?

Do góry