reklama
nknatalia
Fanka BB :)
Bądź dobrej myśli, wszystko musi być ok. Takie maleństwa szybko dochodzą do siebie. Zdroweczka.Uzywam ręcznego.. Bo mialam elektryczny ale nic nie leciało:\ pozniej polozna strzykawka mi pomagala i w tedy lecialo i kupilam reczny dziala na zasadzie strzykawki nie pompki. i schodzi mi co 3h od 60do 120ml. takze cycory mam i mleko to takie zoltke gęste sama smietana
Bylam dzis u mojego skarba ! Jest taki kochany!!!! Ma kilka problemów oto one ; 1)duza glowke nieproporcjonalna do ciala..(duza glowa, nisko uszy)ale usg wszystko ok taki urok moim zdaniem bo syn tez mial wysokie czolo nizej uszy.
2)serce cofie krew do płuc ale operacji raczej nie będzie moze sama zaroznie to wszystko.. 3)susza płuca
4) ma niewyksztalcone jadra i penisa. Tzn nie do konca bo maly penis a jadra w brzuszku..
5) byc moze jest zarazony paciorkowcem i dzis mial punkcje robiona .jutro beda wyniki i jak wyjdzie ze zarazony to antybiotyk dostanie.
6)niska waga i cm bo 48cm tylko ma...
7)mowilam wam o genie ktory zabija dzieci u nas.. Moich 4 kuzynow zmarlo i tez badaja czy nie ma tego genu w nim:\
Ale jest swiatelko ze bedzie dobrze bo z glowka dobrze serduszko tez moze da rade wiec ciesze sie
Gosika88
Musi być dobrze, kochaj go mocno, przytulaj ( o ile można z tymi rureczkami) niech czuje, ze ma w mamusi wsparcie.To moj maly waleczny synek jest taki kochany mam nadzieje ze mimo ciężkiego startu bedzie dobrze
kamilaasami
Jetkaa jesteśmy z wami cały czas [emoji8]
reklama