reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

20180526_150031.jpg

Załączniki

• 20180526_150031.jpg
    20180526_150031.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 1 376
reklama
Uzywam ręcznego.. Bo mialam elektryczny ale nic nie leciało:\ pozniej polozna strzykawka mi pomagala i w tedy lecialo i kupilam reczny dziala na zasadzie strzykawki nie pompki. :) i schodzi mi co 3h od 60do 120ml. :) takze cycory mam i mleko to takie zoltke gęste sama smietana :)
Bylam dzis u mojego skarba ! Jest taki kochany!!!! Ma kilka problemów oto one ; 1)duza glowke nieproporcjonalna do ciala..(duza glowa, nisko uszy)ale usg wszystko ok taki urok moim zdaniem bo syn tez mial wysokie czolo nizej uszy.
2)serce cofie krew do płuc ale operacji raczej nie będzie moze sama zaroznie to wszystko.. 3)susza płuca
4) ma niewyksztalcone jadra i penisa. Tzn nie do konca bo maly penis a jadra w brzuszku..
5) byc moze jest zarazony paciorkowcem i dzis mial punkcje robiona .jutro beda wyniki i jak wyjdzie ze zarazony to antybiotyk dostanie.
6)niska waga i cm bo 48cm tylko ma...
7)mowilam wam o genie ktory zabija dzieci u nas.. Moich 4 kuzynow zmarlo i tez badaja czy nie ma tego genu w nim:\
Ale jest swiatelko ze bedzie dobrze bo z glowka dobrze serduszko tez moze da rade wiec ciesze sie:)
Bądź dobrej myśli, wszystko musi być ok. Takie maleństwa szybko dochodzą do siebie. Zdroweczka.

reklama
Do góry