reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A smoczek chce? Bo może o ciumkanie mu chodzi a nie jedzenie. Skoro pokarmu masa to może w drugą strone- za dużo je i brzuszek boli. Właśnie z dziecmi to nigdy nic nie wiadomo i ciężko zgadnąć.....

reklama
Hej dziewczyny [emoji6]
Gratuluje nowym mamusiom, a oczekującym życzę szybkiego porodu [emoji6]
@Jetkaa, jak sytuacja u was?
@Brzuszkowa, mój był naświetlany 3 dni i pózniej właśnie przez dwa tygodnie miałam złote dziecko [emoji12] jadł i spał.. ale teraz już pokazuje rożki [emoji23] my mamy chrzest 10.06
@sredec1982, mój identycznie ! W dzień mało śpi, marudzi i nic mu nie pasuje, za to w nocy tylko zje i śpi.. a moze to skok rozwojowy ?
Tutaj są skoki i tygodnie życia. U nas dziś zaczął sie 5 tydzień i ta burza by się zgadzała [emoji53]
IMG_7178.JPG

U nas starszy syn ma ospę.. boje sie o malucha [emoji27]

Załączniki

• IMG_7178.JPG
    IMG_7178.JPG
    146,6 KB · Wyświetleń: 898
Ehhhh, u mnie też skurczy brak. Juz mam dość. No ale w końcu urodzić muszę. Skoro ani masaż szyjki ani cewnik ani nic nie ruszyło póki co to widać jeszcze nie jest gotowy.... No ale gdzieś tam z tyłu głowy siedzi że to już po terminie...... Jutro też jest mój lekarz, zobaczymy jak oceni sytuację z rana.

Ehhhh, u mnie też skurczy brak. Juz mam dość. No ale w końcu urodzić muszę. Skoro ani masaż szyjki ani cewnik ani nic nie ruszyło póki co to widać jeszcze nie jest gotowy.... No ale gdzieś tam z tyłu głowy siedzi że to już po terminie...... Jutro też jest mój lekarz, zobaczymy jak oceni sytuację z rana.
A ja myślałam że już urodzilas

Dzięki za wiarę we mnie ale niestety nie. Teraz trochę skurczy mam. U mnie niecałe 2 lata po CC nie mogą ciągnąć na siłę porodu ixytocyna bo się macica może na bliźnie rozejść. Dlatego tak czekają żeby ruszyło.... Ale jak nic się nie będzie działo to czeka mnie CC. Nie wiem czy będą robić próbę oxy czy nie. Jutro się okaże.

Pokarmu mam na pewno bo aż tryska i słychać jak przelyka.to nie w tym problem :( już myślę o jakimś uczucleniu czy coś.znow ma histerie:(( więcej płacze niż jest spokój:(((
To nie wiem, może nie jest takie tłuste albo coś.... Spróbuj dać jej butle, bo szkoda Twoich i Maluszka nerwów. Ja mam tak poranione sutki, że odciagam laktatorem. Jutro na spokojnie jak będę już w domu będziemy próbować z piersia.

reklama
Do góry