reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
MB91 wlasnie wrocilam z Zaspy, maja dzisiaj miejsca na oddziale I przyjmowali... takze na Twoim miejscu chyba bym tam uderzala bo spedzilam godzine na IP I bardzo sympatycznie bylo.

Ja musialam jechac na pilne KTG do szpitala bo moje gin sie przeplywy nie podobaly... ale tylko mnie zbadali I wypuscili mowiac ze raczej przenosze. Dzisiaj 39+1 a moja kluseczka juz 3850g :( boje sie troche porodu silami natury z maluchem ponad 4 kilowym... ktoras z Was tak dala rade??
Moja znajoma się uparla i siłami natury urodziła synka 4680

Dziewczyny mam już moją Alicję [emoji4] okazało się że aż taka duża to nie jest - 55cm i 3,550 [emoji5] o to moje szczęście:
received_1241730985964421.jpeg
dziękujemy za kciuki, teraz ja wracam do trzymania ich za was [emoji9]

Załączniki

• received_1241730985964421.jpeg
    received_1241730985964421.jpeg
    55,1 KB · Wyświetleń: 779
reklama
Do góry