reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@kamilaasami gratuluję :) słodka ta Twoja dziewczynka :)

A Wy kochane dziękuję, że we mnie wierzycie ale ja już sama tę wiarę straciłam.. poryczałam się nawet mojemu.D. (bo oczywiście przyjechał jak tylko wody poszły z Plocka), że się poddaję i nie rodzę SN. :(

Byliśmy jeszcze u ginekologa i prawdopodobnie wody sączyły się tak jakby z góry, dlatego prawdopodobnie jest jakiś wyciek z góry a nie z dołu czy jakoś tak, ale jest ich jeszcze tyle, że spokojna mam być. Mamy czekać....
Ja mam skurcze już mało regularne, ale za to bolesne dosyć... no i plamię krwią po tych badaniach dzisiejszych.

Ogólnie mi się odechciało i czuję się jak jakaś wariatka przewrażliwiona:( ... jestem wykończona i w sumie zła. Trudno ... najwyżej zapłacę za CC 30.05 ...

A Wy kochane dziękuję, że we mnie wierzycie ale ja już sama tę wiarę straciłam.. poryczałam się nawet mojemu.D. (bo oczywiście przyjechał jak tylko wody poszły z Plocka), że się poddaję i nie rodzę SN. :(

Byliśmy jeszcze u ginekologa i prawdopodobnie wody sączyły się tak jakby z góry, dlatego prawdopodobnie jest jakiś wyciek z góry a nie z dołu czy jakoś tak, ale jest ich jeszcze tyle, że spokojna mam być. Mamy czekać....
Ja mam skurcze już mało regularne, ale za to bolesne dosyć... no i plamię krwią po tych badaniach dzisiejszych.

Ogólnie mi się odechciało i czuję się jak jakaś wariatka przewrażliwiona:( ... jestem wykończona i w sumie zła. Trudno ... najwyżej zapłacę za CC 30.05 ...
Ahhh masakra współczuję :(

Mb91 u Ciebie to kwestia godzin tak mi się wydaje więc nie poddawaj się. Trzymam gorąco kciuki byś jutro była już po.
Kamilaasami gratulacje, mała księżniczka.

Mb polubiłam za pierwszą część :*

A co do drugiej ... Ciężko mi jest cię pocieszac, bo wiem co przechodzisz, ja jestem jedyna kwietniowka na marcowkach ... Tyle że ja już po terminie nadal nie miałam oznak porodu [emoji22]
Już ściany gryzlam tak mi było ciężko [emoji19] i już traciłam nadzieję że kiedykolwiek coś się zacznie ... Na szczęście udało się ... A to najważniejsze ... Za jakiś czas zostaną ci wspomnienia i z perspektywy czasu nie będą one takie złe [emoji11]

Nie poddałam się więc najpierw zgodnie z namową mamy wymoczyłam nogi w gorącej wodzie, a następnie zeszłam na siłkę po piłkę... i skacze sobie na niej właśnie... skończę skakać i idę pod prysznic. Kwiatki już dostałam od pasierba, to kurczę ich przecież nie zamrożę ... :)

wiem co czujesz, ale dasz rade, po moich doswiadczeniach stwierdzam ze kobieta jest naprawde w stanie duszo znieść, i nie jestes przewrazliwiona jestes w ciąży i masz prawo czuc co czujesz i nie przejmuj sie co inni sobie pomysla, to jest Twoje dziecko i Twoja ciaza i jak bedziesz chciala tak bedziesz czuła. Ja też miałam dosyć i byłam wściekła na wszystko ale jakoś sie ułożyło.. trzeba wierzyc ;)

Gratuluje coreczki, jest sluczna.
MB mysle ze juz szybko pojdzie, wymysl sobie jakies zajecie, bo stres tez mocno powstrzymuje akcje. Poukladaj moze po raz setny ciuszki, itp. Trzymam za Ciebie kciuki.

reklama
Gratuluje coreczki, jest sluczna.
MB mysle ze juz szybko pojdzie, wymysl sobie jakies zajecie, bo stres tez mocno powstrzymuje akcje. Poukladaj moze po raz setny ciuszki, itp. Trzymam za Ciebie kciuki.
Wymyśliłam i właśnie wróciłam ze spaceru godzinnego. Idę spać bo cały czas jest to samo .. czuję się serio jakbym nie była stworzona do porodów [emoji846] Ale już szczerse? Odpuszczam, najwyżej urodzę ją w czerwcu (kiedyś w końcu muszę hihi). Skoro stwierdzili, że wód jest jeszcze całkiem sporo a mała broi w brzuszku to ja jej na siłę "wyganiać" nie będę. [emoji3] Najwyżej pomęczę się jeszcze w bólach trochę.

Dobranoc kobietki [emoji8]

Do góry