reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A ze mnie wycieka co chwilę coś plus dodatkowo pojawiła się krwista wkładka (Pani doktor powiedziała, że po badaniu może być tak)... skurcze są, ale jeszcze nie na tyle mocne żeby jechać do szpitala. Ehh.. nawet nie wiecie jaka jestem wkurzona!!! Już mam serdecznie dość, a mało tego gdyby na oddziale był lekarz, a nie NAD WYROST "przejęta" P. Doktor, to jestem pewna, że już bym była po....
Ja jej bez oxy nie urodzę... ehhh :( Już tracę nadzieję

reklama
A ze mnie wycieka co chwilę coś plus dodatkowo pojawiła się krwista wkładka (Pani doktor powiedziała, że po badaniu może być tak)... skurcze są, ale jeszcze nie na tyle mocne żeby jechać do szpitala. Ehh.. nawet nie wiecie jaka jestem wkurzona!!! Już mam serdecznie dość, a mało tego gdyby na oddziale był lekarz, a nie NAD WYROST "przejęta" P. Doktor, to jestem pewna, że już bym była po....
Ja jej bez oxy nie urodzę... ehhh :( Już tracę nadzieję
Dziwne, mnie w pierwszej ciazy z odplywajacymi wodami zostawili w szpitalu i podlaczyli oksy bo nie mialam skurczy ani duzego rozwarcia.

MB wg mnie jedź do szpitala. Jak każą wracać do domu powiedz że wody lecą cały czas, boisz się i niech ci dadzą odmowę na piśmie. Kurde, tu o życie dziecka chodzi.

Dzwoniłaś do swojego lekarza?

Tez radze najpierw zadzwonic do swojego lekarza, bez zadnego skrepowania, a on napewno bedzie jazal jechac do szpitala. Odwagi☺☺☺☺☺ i powodzenia

Witam

Gratuluje nowym mamusią!! Dużo zdrowia Wam życzę.

Trochę was podczytuję ale czasu na odpisywanie brakuje.
W ogóle to jestem załamana bo trafiliśmy do szpitala, malutka ma żółtaczkę i nie przybiera na wadze☹ myślałam ze moje mleko jej starcza a się myliłam i od wczoraj dokarmiam mm☹

Mb91 powinnaś być w szpitalu jak wody ci się sączą bo różnie może być, mi się wody sączyły i od razu byla decyzja żeby przebić pęcherz po godzinie nie bylo skurczy wiec podali Oksy i 2,5h i urodzilam. Trzymam kciuki za was obyś szybko urodziła i się przestala męczyć.

W ogóle to pielęgniarka 3razy kuła mi malutka aż mnie serce bolało bo biedna juz nie miała czym plakac☹ a teraz leży pod lampami i tak wzdycha co chwilę tak mi jej sz koda...

Ehh wyglada na to ze sama niedlugo w dwupaku tylko zostane[emoji26] u mnie nic sie nie dzieje, w pon wizyta tylko i pewnie bede tak sie toczyc do czerwca.
I tez mam okropny apetyt, ale na lody[emoji23][emoji33] moj sie smieje ze za chwile to nic juz nie bedzie kupowal tylko lody...
Jestem z Tobą bez obaw.

reklama
MB91 wlasnie wrocilam z Zaspy, maja dzisiaj miejsca na oddziale I przyjmowali... takze na Twoim miejscu chyba bym tam uderzala bo spedzilam godzine na IP I bardzo sympatycznie bylo.

Ja musialam jechac na pilne KTG do szpitala bo moje gin sie przeplywy nie podobaly... ale tylko mnie zbadali I wypuscili mowiac ze raczej przenosze. Dzisiaj 39+1 a moja kluseczka juz 3850g :( boje sie troche porodu silami natury z maluchem ponad 4 kilowym... ktoras z Was tak dala rade??

Do góry