reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Nooo... bo jest ich jeszcze dużo powiedziała. A pękł pęcherz delikatnie od góry. Ehhh ja już sama nie wiem. Wkurzona jestem nieźle.
O kurcze tu Ci gratuluje a tu współczuję .. Dziwne ze wypuścili Cie do domu z saczacymi sie wodami... U nas zostawiaja i to nie jest powiedziane ze musza odejść calkiem...bo reszta czasem na porodowce odchodzi.. Ehhh dziwne.. Trzymam kciuki ;* a bolało Cie czy cos czy jak to odeszy wody? Boli Cie?

Dziewczyny tak się zastanawiam ile jest tego czopu? Bo odchodzil ciagle wczoraj mialam dosc duze tego i dzis znowu rano zauwazylam zbita galaretke.. Sorry za niesmaczny opis... Myslalam ze odeszedla tu dupa.. Ciagle cos jest.. Byl sluz a teraz zbita galaretka.. Ale bez krwi, i tych niteczek

Jetkaaa może to reszta czopa.

Mb mnie z saczacymi się wodami zostawili i dawali antybiotyk. Dziwny szpital. Co twój lekarz na to?

Ja po ktg. Wsio ok, skurczy brak dzisiaj. W poniedziałek po południu kładę się do szpitala. We wtorek będzie mój lekarz zobaczymy co dalej.

To chyba kazda w poniedziałek idzie do szpitala hehe :) tak to czop ale zastanawiam się ile tego jeszcze bedzie :\

Cześć dziewczyny, trochę mi zeszło z prześledzeniem waszych postów ostatnich dni, ale udało się.
Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamusiom. Życzę zdrówka mamusiom i waszym bobaskom :)
Wszystkim przyszłym mamusiom, ktore już niebawem powitaja na świecie swoje maleństwa życzę szczęśliwych rozwiązań i wytrwałości ;)

Wczoraj wróciliśmy szczęśliwie do domu. Musieliśmy zostać dobę dłużej, bo u malej pojawiła się zoltaczka. Personalowi też zależało byśmy szybko zdrowe wyszły do domu, bo już na oddziale nie było miejsca... Więc pierwsza noc w domu za nami. Szczerze jestem padnieta wszystkimi emocjami i trudem z laktacja. Wielogodzinne przystawianie corki do piersi, a tu brodawki wklęsłe i brak pokarmu. Bylam już zalamana, ale personel sam już do nas podchodził i pomagal w przystawianiu. Ni ale udało się i dobrze, ze mialam laktator, bo w czwartek dostalsm nawal, a mała sie naswietlala, więc byla ospala, apatyczna i odciagalam jej pokarm. To nasz taki nasz maly leniuszek, która woli odciagniete, bo ma mniej roboty :p Ale i tak się orzystawiamy, a na koniec dostaje butelkę.
Powoli muszę sie poogarmiac w domu i obrać jakiś system funkcjonowania. No ale dobry by był cna poczatek sen, pomimo, że córeczka jest spokojna i grzeczniutka - póki co :D Zobaczymy co będzie dalej :)

Widze ze juz u wszystkich po malu jakies bole sie rozkrecaja w sumie to dobrze bo to juz czas mi jak ide spac wszystko sie uspokaja a jak wstaje to od nowa, dzis tylko wsralam to twardnienia i bol podbrzusza, ale juz sie tym nie przejmuje, przyzwyczajam sie chyba. Czekam na bardziej ekstremalne bole

Zaczynam sie stresować.. Odeszedl czop z domieszką krwi.. Wczoraj był przeźroczystya dzis z krwia... Wrrr.. Najlepiej bo powiedziałam o tym mojemu D.. Ten dostal glupawki tesciowa musiala proszka na uspokojnie wziasc a szwagierka biegunki .. Co będzie jak powiem ze to juz to az sie boje hehe..

reklama
Ehh wyglada na to ze sama niedlugo w dwupaku tylko zostane[emoji26] u mnie nic sie nie dzieje, w pon wizyta tylko i pewnie bede tak sie toczyc do czerwca.
I tez mam okropny apetyt, ale na lody[emoji23][emoji33] moj sie smieje ze za chwile to nic juz nie bedzie kupowal tylko lody...

Do góry