reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Angela, gratulacje.

Jetkaaa u was od razu po terminie wywołują oxy? U nas czekają do ukończenia 41 TC bo podobno większość sama w tym tyg rodzi.
Fajnie że gin tak dba. Mój też będzie mnie do szpitala przyjmował.

Ja żadnych aplikacji przy dziewczynach nie stosowałam. Nie było potrzeby.

Jakiś dziś taki dzień ni w 5 ni w 10. Chyba przez to niskie ciśnienie.
A jak Ty się w ogóle czujesz? Bierze Ciebie coś? Czy nie?

reklama
Angela, gratulacje.

Jetkaaa u was od razu po terminie wywołują oxy? U nas czekają do ukończenia 41 TC bo podobno większość sama w tym tyg rodzi.
Fajnie że gin tak dba. Mój też będzie mnie do szpitala przyjmował.

Ja żadnych aplikacji przy dziewczynach nie stosowałam. Nie było potrzeby.

Jakiś dziś taki dzień ni w 5 ni w 10. Chyba przez to niskie ciśnienie.
Nie kochana nie odrazu, ale moj boi sie ze ja po prostu nie jestem w stanie urodzic i boi sie ze znowu mala sie zablokuje.. On chce byc przy mnie i dlatego w poniedziałek zrobimy te testy... A jak nie to bedzie Cc... On mowi ze tak bezpieczniej.. Bw sumie to nie wiem dlaczego podlaczy mnie pod oxcy bo wskazac wyraznych nie mam tyleze mialam cc moze dlatego .. Skoro raz mi pomogl przy porodzie to teraz tez mu ufam... Wole zeby to on zrobil niz jakis gin ktory oleje mnie.. A tak to moj zna mnie na wylot on prowadzil 1 ciaze i ją zakonczyl i teraz chyba tez chce :)

Angela gratulacje [emoji4][emoji253] na reszcie synuś jest już z tobą [emoji4]

Jetkaa mam to samo ... Jak wrócił dziś synek ze żłobka to nie mogłam się odkleić od niego i wiem że będę za nim jutro ryczeć [emoji45]

Ja mu dzisiaj tlumaczylam ze w poniedzialek go odwieziemy razem ale reszte musze jechac po Lenke i mnie nie bedzie na noc i mu mowie ze bedzie babcia i tatuś... Nie chce beczec ale widziałam ze nawet moj D się wzruszyl... Najgorzej moim zdaniem pożegnać sie a pozniej w szpitalu bedzie lepiej.. Nie chce przy nim beczec.. Zeby sie nie zrazil czy coś...

Dziewczyny, od porodu mam.problemy z załatwianiem się.. myślałam że w ciąży jest ciężko A okazuje się że teraz gorzej..Nie mam czasu na toaletę, A jak już wejdę to się mecze godzinami czasem bez efektu;( którąś z Was ma pomysł co jeść? Podobno nabialu nie powinnam do karmienia bo może uczulac A obiadów też nie mam jak ugotować;( Masakra jest. Jestem mega zmęczona.

Dziewczyny, od porodu mam.problemy z załatwianiem się.. myślałam że w ciąży jest ciężko A okazuje się że teraz gorzej..Nie mam czasu na toaletę, A jak już wejdę to się mecze godzinami czasem bez efektu;( którąś z Was ma pomysł co jeść? Podobno nabialu nie powinnam do karmienia bo może uczulac A obiadów też nie mam jak ugotować;( Masakra jest. Jestem mega zmęczona.
Śliwki jabłka :) mi pomagały ale bys musiała poradzić się np położnej może doradzi Ci coś ... Bo po jablkach malucha może boleć brzuszek nie koniecznie moich nie bolało ale każde dziecko inne ...

Ja w szpitalu jak rzulam gume to nie miala problemow a teraz rozcienczam sok jablkowy i tak pije taka lurke jablkowa przez caly dzien :)

reklama
Mi tesciowa zrobila kompot z jablek, i pozniej je ztarla.. I to mi pomoglo raz dwa kompot z gotowanych jablek :) polecam :) a jak nie to czopki bez sensu sie meczyc:)

Do góry