reklama
sredec1982
Fanka BB :)
Gratulacje :**Dzisiaj o godz. 11.02 przyszła na świat nasza śliczna córeczka Karolina Emilia. Waży 3480g i ma 56cm wzrostu . Pozdrawiam dziewczyny
Angela3aa
A reszta jak tam która teraz się szykuje na rozpakowanie ?
Mam nadzieje ze ja
O 15.20 byłam w szpitalu ale zanim te wszystkie formalności i tak dalej to była 17
Pytali mnie o wszystko ogólnie i zapytali czy zgadzam się na wenflon, bez sensu jak się miałam nie zgodzić jak mam gbs dodatni i muszę mieć antybiotyk .. ale ok ukuła mnie 3 razy i nic wenflon będzie jak będzie potrzebny bo w nadgarstek to myślałam ze mi kość łamie , w ręce wyżej krew nie leciała dopiero w drugiej na badania ale wenflonu brak :/
Ktg i wszystko ok czekam jeszcze na usg wieczorem i wtedy będę coś wiedzieć , trzymajcie kciuki
I gratulacje dla nowej dzidzi :*
natala95
Kciuki mocno zaciśnięte [emoji110][emoji110] a jakieś bóle masz czy nie ?? Ty po terminie tak ??Mam nadzieje ze ja [emoji14]
O 15.20 byłam w szpitalu ale zanim te wszystkie formalności i tak dalej to była 17 [emoji14]
Pytali mnie o wszystko ogólnie i zapytali czy zgadzam się na wenflon, bez sensu jak się miałam nie zgodzić jak mam gbs dodatni i muszę mieć antybiotyk .. ale ok ukuła mnie 3 razy i nic [emoji14] wenflon będzie jak będzie potrzebny bo w nadgarstek to myślałam ze mi kość łamie , w ręce wyżej krew nie leciała dopiero w drugiej na badania ale wenflonu brak :/
Ktg i wszystko ok czekam jeszcze na usg wieczorem i wtedy będę coś wiedzieć , trzymajcie kciuki
Brzuszkowa
3mam kciukiMam nadzieje ze ja
O 15.20 byłam w szpitalu ale zanim te wszystkie formalności i tak dalej to była 17
Pytali mnie o wszystko ogólnie i zapytali czy zgadzam się na wenflon, bez sensu jak się miałam nie zgodzić jak mam gbs dodatni i muszę mieć antybiotyk .. ale ok ukuła mnie 3 razy i nic wenflon będzie jak będzie potrzebny bo w nadgarstek to myślałam ze mi kość łamie , w ręce wyżej krew nie leciała dopiero w drugiej na badania ale wenflonu brak :/
kamilaasami
Angela kciuki są
Brzuszkowa
To może jutro, bo teraz leżę plackiem po cc...Brzuszkowa - gratulacje!!! Jak ochloniesz pokaż maleństwo i napisz jak tam.
Angela- trzymam kciuki.
natala95
Dojdz spokojnie do siebie i wtedyTo może jutro, bo teraz leżę plackiem po cc...
reklama