reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja miałam noc z głowy z powodu córki jak wstała o 1 tak nie spała prawie do 6 a teraz już też Buszuje :( skąd te dzieci biorą tyle energii

reklama
Ja miałam noc z głowy z powodu córki jak wstała o 1 tak nie spała prawie do 6 a teraz już też Buszuje :( skąd te dzieci biorą tyle energii
Pewnie z popoludniowych drzemek :) Moja 5 latka nareszcie cala noc spi u siebie co uwazam za sukces bo wiecznie przychodzila o 3 rano a teraz woli sie wyspac niz wycia siostry sluchac :)

Ja tez w nocy nie moge spac, ale jak juz nad ranem zasne to moje dziecie od tygodnia przed 6 jest wyspane i gotowe na dzien. Z ta róŻnicą ze Zuza po zabawie i po sniadaniu kolo 9 myka na polgodzinna drzemke (czyt. Ladowanie bateri) a ja ogarniam dom obiad co sie da bez jej pomocy, bo jej pelno wszedzie. Az sie boje myslec co bedzie z dwojka[emoji28][emoji33] milej soboty Panie drogie i mysle ze nie tylko ja bede pachniec plynem do mycia podlog w wolna sobote[emoji23]

Hej, ja po wizycie :) synek waży 3400, oczywiście plus minus 500 g :) jak na 38 tydzień to nie jest aż tak duży jak się bałam :) w przyszły poniedziałek, 21 stawiam się do szpitala na wywołanie :) dr wskazalby szybszy termin ale szyjka nadal jest długa i zamknięta, więc poczekamy tydzień :)

Moj 3.5latek na szczęście przesypia cala noc juz od dawna :) w pokoju obok ale połączony z naszym pokojem:)
Takze jezeli chodzi o takie nieprzespane noce to nie mam noo chyba ze chory to wiadomo :)
Ja pije kawke i będę cow dzialac mimo ze dzis znowu nie mam sil ani ochoty :\

Hej dziewczyny;)
Na problemy z brzuszkiem u maluszkow polecam Sab simplex i Delicol u nas to bardzo pomoglo wzdecia minely zaparcia i maly lepiej spi i sie nie meczy:)

Czesc dziewczyny, ja w szpitalu lekarz stwierdził że mam mało wód i mnie wysłał na oddział żeby być pod kontrola. A nie czuję żeby małemu spieszyło się na świat. A na dzisiaj mam termin :( myślałam że szybciej zechce wyjść. Ale chyba czop mi odchodzi więc jest nadzieja...

reklama
Dziewczyny które się orientują w temacie: w przyszłym tyg dostanę wypis ze szpitala, a w poniedziałek chciałabym zacząć załatwiać formalności, czy w usc bez wypisu dostanę akt urodzenia dziecka?

Do góry