reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Mb91 cieka co Ci powie ja też mam wizytę ale o 14tej i też mam zamiar mu postękać tylko boję się że położy mnie na oddział od niedzieli bez zmian mam rozwolnienie niby nie uporczywe ale jest. Moja przyjaciółka o ,8, smej ma CC i może za nią się denerwuje. Hm

reklama
Mb91 cieka co Ci powie ja też mam wizytę ale o 14tej i też mam zamiar mu postękać tylko boję się że położy mnie na oddział od niedzieli bez zmian mam rozwolnienie niby nie uporczywe ale jest. Moja przyjaciółka o ,8, smej ma CC i może za nią się denerwuje. Hm
Mi tez się zdarzało denerwować jak przyjaciółki albo siostry rodziły bardzo mozliwe :) A apropo rozwolnienia ja w jednej i w drugiej ciąży miałam tak na około tydzień przed porodem ... Więc może niedługo coś się zacznie u Ciebie dziać ... Bo jak mój lekarz mówił przeważnie organizm się oczyszcza i się śmiał ze lewatywa nie bedzie potrzeba ale u nas nie ma lewtywy tylko czopki na przeczyszczenie ale ja nie musiałam ich brać ;)

Dzien dobry:)
Ja wczoraj mialam ktg I wizyte. Zero skurczy, szyjka twarda I zamknieta a dzidzius juz 3500g, potwierdzone. Takze moze byc ciezko z porodem jesli przenosze...

Chyba chcialabym miec zaplanowany porod co do dnia. Ginekolog moja kazala juz myslec o tym, ze jesli nic sie nie rozwinie to 1 czerwca klade sie na oddzial.

@tysia123 również miłego dnia [emoji5]

@nknatalia mam nadzieje, że będzie miał dobre wieści dla mnie dzisiaj tym bardziej, że udało mi się zasnąć raptem na godzinę - obudziłam się zlana potem, z drgawkami i bólem brzucha. Mam nadzieje, że to już to, bo brzusio mnie mega w dole boli, nawet z wypróżnieniem nie mam problemu od rana. 3mam kciuki za przyjaciółkę - super, że będziecie mogły razem pojeździć sobie na spacerki [emoji3]
Daj znać co po wizycie. [emoji6]

@Nan90 Haha... jak się spieszyło tym naszym szkrabom tak się spieszyło, a teraz jak już mogą wychodzić to się zadomowiły na dobre [emoji16] Mój D. od początku mówił że tak będzie. [emoji5]

Mi tez się zdarzało denerwować jak przyjaciółki albo siostry rodziły bardzo mozliwe :) A apropo rozwolnienia ja w jednej i w drugiej ciąży miałam tak na około tydzień przed porodem ... Więc może niedługo coś się zacznie u Ciebie dziać ... Bo jak mój lekarz mówił przeważnie organizm się oczyszcza i się śmiał ze lewatywa nie bedzie potrzeba ale u nas nie ma lewtywy tylko czopki na przeczyszczenie ale ja nie musiałam ich brać ;)
Jestem przerażona jakbym miała teraz rodzić bo tu leci tam będzie lecieć:-(

Dzień dobry z rana.
Mnie rozklada coraz bardziej, jeszcze kaszel doszedl, chyba jak bym miala rodzic to oddychac za mnie musial by moj D. [emoji16] dobrze ze dzis choc pogoda przyjemna. Na weeked planujemy jechac do mojej mamy i tak sie zastanawiam czy to dobry pomysl, oddalac sie tak daleko od szpitala a z drugiej mam ochote troche odpoczac, bo babcia zajela by sie wnusia he he.

A właśnie, dziewczyny, które rodziły i były nacinane. Jak to jest z wypróżnianiem. Jak to zrobić żeby nie uszkodzić szwow.

reklama
Gosika, normalnie robisz. Tylko jak miałam szwy po nacięciu to po każdej wizycie w wc szłam pod prysznic żeby się umyć. Plus psikalam tantuum rosa.

MB kciuki za wizytę. Daj znać co tam lekarz powiedział.

Do góry