natala95
Fanka BB :)
I jak tam coś rusza ?Drugi test mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tam coś rusza ?Drugi test mam
W pierwszej ciąży tak miała że już od początkowych miesięcy ciąży nosiłam bawełniane i sportowe staniki bo tak mnie piersi bolały, nie było mowy żeby je dotknąć a teraz nic a nic. Także chyba są zahartowane bo Kornelkę karmiłam prawie rok.@Jetkaa to nas tak widzę na zmianę straszy [emoji39] I coś wystraszyć się porządnie nie możemy [emoji23][emoji28]
@sredec1982 powodzenia! Niestety w temacie karmienia piersią nie wiem nic, dlatego nie pomogę ale mam nadzieje, że z pomocą innych mam dasz radę i dojdziecie z małym do porozumienia [emoji5]
Co do tematu piersi ... ja nie mogę dotknąć sobie od wczoraj brodawek - tak mnie bolą. Ale tak myśle, że dzisiaj jakiś masaż zrobię. Myślicie, że to coś da czy od razu z Maltanem jechać ? [emoji846]
W pierwszej ciąży tak miała że już od początkowych miesięcy ciąży nosiłam bawełniane i sportowe staniki bo tak mnie piersi bolały, nie było mowy żeby je dotknąć a teraz nic a nic. Także chyba są zahartowane bo Kornelkę karmiłam prawie rok.
Ja miałam tak samo niestety ale mówili ze test normalnie wyszedł tak jak powinien być a też bole miałam w biodrach bardziejPierwszy raz mam coś takiego po wenflonie. Pod koniec testu zauwazylam, że mam cały mokry plaster i ręką zaczęła boleć. Trzeba było wyjąć. Nie wiem czy ten test się w tym wypadku udał. Skurcze jakieś były ale takie bardziej rozpierające biodra. Nie wiem, takie miałam odczucia Zobacz załącznik 854279
Właśnie miałam badanie. Bez zmian. Szyjka twarda , zamknięta, główka wysoko. Jutro od 7 zaaplikują mi lek do szyjki, jeśli to nie pomoże to zakończą ciążę CC .