reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Sredec1982 gratulacje i zdrowia Wam życzę.
Co do karmienia to pocieszę Cię że taki urok Twojego dziecka mogą Kornelka przez pierwsze tygodnie od cyca nie odchodziła nawet do łazienki siku nie mogłam iść a jedzenie mąż mi przynosił. Co ją odstawiłam a piła mleko bo wyraźnie słyszałam te K to zaraz ryk potem często piła ale krótko. Wszyscy dawali różne rady ale nic nie pomogalo później jak pisałam o tym na forum to nie jedna dziewczyna też tak miała. A na podrażnione sutki polecam kapturki.

@Jetkaa to nas tak widzę na zmianę straszy [emoji39] I coś wystraszyć się porządnie nie możemy [emoji23][emoji28]

@sredec1982 powodzenia! Niestety w temacie karmienia piersią nie wiem nic, dlatego nie pomogę ale mam nadzieje, że z pomocą innych mam dasz radę i dojdziecie z małym do porozumienia [emoji5]

Co do tematu piersi ... ja nie mogę dotknąć sobie od wczoraj brodawek - tak mnie bolą. Ale tak myśle, że dzisiaj jakiś masaż zrobię. Myślicie, że to coś da czy od razu z Maltanem jechać ? [emoji846]
W pierwszej ciąży tak miała że już od początkowych miesięcy ciąży nosiłam bawełniane i sportowe staniki bo tak mnie piersi bolały, nie było mowy żeby je dotknąć a teraz nic a nic. Także chyba są zahartowane bo Kornelkę karmiłam prawie rok.

W pierwszej ciąży tak miała że już od początkowych miesięcy ciąży nosiłam bawełniane i sportowe staniki bo tak mnie piersi bolały, nie było mowy żeby je dotknąć a teraz nic a nic. Także chyba są zahartowane bo Kornelkę karmiłam prawie rok.

No zobaczymy co będzie jak urodzę. Pomasowałam je trochę teraz i lepiej troszkę [emoji3] Muszę wziąć się do pracy zaraz ... okna dzisiaj będę myć [emoji39]

Hej dziewczyny . Dzisiaj termin i nic się nie zapowiada ... wiec w takim razie idę na wizytę do gin o 15 zobaczymy co powie :(
Miłego dzionka :)

Pierwszy raz mam coś takiego po wenflonie. Pod koniec testu zauwazylam, że mam cały mokry plaster i ręką zaczęła boleć. Trzeba było wyjąć. Nie wiem czy ten test się w tym wypadku udał. Skurcze jakieś były ale takie bardziej rozpierające biodra. Nie wiem, takie miałam odczucia
IMG_20180507_101322.jpg

Załączniki

• IMG_20180507_101322.jpg
    IMG_20180507_101322.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 585
Pierwszy raz mam coś takiego po wenflonie. Pod koniec testu zauwazylam, że mam cały mokry plaster i ręką zaczęła boleć. Trzeba było wyjąć. Nie wiem czy ten test się w tym wypadku udał. Skurcze jakieś były ale takie bardziej rozpierające biodra. Nie wiem, takie miałam odczucia Zobacz załącznik 854279
Ja miałam tak samo niestety ale mówili ze test normalnie wyszedł tak jak powinien być a też bole miałam w biodrach bardziej

Właśnie miałam badanie. Bez zmian. Szyjka twarda , zamknięta, główka wysoko. Jutro od 7 zaaplikują mi lek do szyjki, jeśli to nie pomoże to zakończą ciążę CC .

reklama
Właśnie miałam badanie. Bez zmian. Szyjka twarda , zamknięta, główka wysoko. Jutro od 7 zaaplikują mi lek do szyjki, jeśli to nie pomoże to zakończą ciążę CC .

Kochana może to i lepiej, że tak niż miałabyś się męczyć jeszcze z tydzień. Niektórych kobiet taka uroda - u mnie może też być tak samo, bo kręci i wykręcić nie może. Sam gin mi mówił, że taka moja natura może być i też trzeba będzie działać z oxy np.

3mam kciuki za Ciebie mocno w każdym razie. Będzie dobrze!
A wenflon źle założony skoro takie coś się Tobie zadziało. Nie powinno to tak wyglądać [emoji57]

Do góry