reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Pierwszy raz mam coś takiego po wenflonie. Pod koniec testu zauwazylam, że mam cały mokry plaster i ręką zaczęła boleć. Trzeba było wyjąć. Nie wiem czy ten test się w tym wypadku udał. Skurcze jakieś były ale takie bardziej rozpierające biodra. Nie wiem, takie miałam odczucia Zobacz załącznik 854279
Tzn. że Ci się źle wbili i wyciekało Ci to co dawali w kroplówce nie szło do żyły tylko obok. Też tak miałam to zgłosiłam to i kuli mnie kilka razy w inne miejsce, mało tego raz to tak miałam opuchnięte że tydzień po szpitalu mi jeszcze nie zeszło.

Hej dziewczyny. Gosika wiem co czujesz, pierwsze dziecko przenosilam o tydzien, mialam balonik i oxy, wtedy 1'20h.i po wszystkim, tak wiec oxy dobrze wspominam.

Dziewczyny myslicie o znieczuleniu zewnatrzoponowym?

Kochana może to i lepiej, że tak niż miałabyś się męczyć jeszcze z tydzień. Niektórych kobiet taka uroda - u mnie może też być tak samo, bo kręci i wykręcić nie może. Sam gin mi mówił, że taka moja natura może być i też trzeba będzie działać z oxy np.

3mam kciuki za Ciebie mocno w każdym razie. Będzie dobrze!
A wenflon źle założony skoro takie coś się Tobie zadziało. Nie powinno to tak wyglądać [emoji57]
Szczerze to chętnie już dziś bym to zakończyła CC :( opowiadałam wam, że był problem ze znalezieniem u mnie żył, ale że takie cudo mi położna zrobiła to nie wiedzialam. Zwłaszcza że po pierwszym teście nic mi się nie rozlało.

@Gosika88 domyślam się - ale wytrzymaj jeszcze chwilkę [emoji8]

Ja to wzięłam się za sprzątanie po seksiku z moim [emoji5] Umyłam już okna a teraz robię porządek w pudłach [emoji14]

A ja posprzątałam i w sumie mam a’la skurcze - co 5 minut takie mega twardnienie brzucha / ale nie bolesne - raczej mało przyjemne jakby ktoś mi zbierał brzuch i ciągnął do środka. Usiądę i zobaczymy czy coś się wydarzy czy się wszystko uspokoi. [emoji16]

@Zeni-maj ja nie mam nawet opcji ZZ w szpitalu w którym będę rodzić :)

reklama
Myslalam ze teraz juz wszedzie musi byc taka opcja, hmmm. Ja sie zastanawiam. Twardnienie brzucha mam juz dwa tyygodnie, jezeli w czasie twardnienia czujesz ze kluje w szyjce to znak ze sie skraca. Ja dzis koncze 37 tydz. wiec udalo mi sie donosic

Do góry