reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Pierwszy raz mam coś takiego po wenflonie. Pod koniec testu zauwazylam, że mam cały mokry plaster i ręką zaczęła boleć. Trzeba było wyjąć. Nie wiem czy ten test się w tym wypadku udał. Skurcze jakieś były ale takie bardziej rozpierające biodra. Nie wiem, takie miałam odczucia Zobacz załącznik 854279
Tzn. że Ci się źle wbili i wyciekało Ci to co dawali w kroplówce nie szło do żyły tylko obok. Też tak miałam to zgłosiłam to i kuli mnie kilka razy w inne miejsce, mało tego raz to tak miałam opuchnięte że tydzień po szpitalu mi jeszcze nie zeszło.

Hej dziewczyny. Gosika wiem co czujesz, pierwsze dziecko przenosilam o tydzien, mialam balonik i oxy, wtedy 1'20h.i po wszystkim, tak wiec oxy dobrze wspominam.

Dziewczyny myslicie o znieczuleniu zewnatrzoponowym?

Kochana może to i lepiej, że tak niż miałabyś się męczyć jeszcze z tydzień. Niektórych kobiet taka uroda - u mnie może też być tak samo, bo kręci i wykręcić nie może. Sam gin mi mówił, że taka moja natura może być i też trzeba będzie działać z oxy np.

3mam kciuki za Ciebie mocno w każdym razie. Będzie dobrze!
A wenflon źle założony skoro takie coś się Tobie zadziało. Nie powinno to tak wyglądać [emoji57]
Szczerze to chętnie już dziś bym to zakończyła CC :( opowiadałam wam, że był problem ze znalezieniem u mnie żył, ale że takie cudo mi położna zrobiła to nie wiedzialam. Zwłaszcza że po pierwszym teście nic mi się nie rozlało.

@Gosika88 domyślam się - ale wytrzymaj jeszcze chwilkę [emoji8]

Ja to wzięłam się za sprzątanie po seksiku z moim [emoji5] Umyłam już okna a teraz robię porządek w pudłach [emoji14]

A ja posprzątałam i w sumie mam a’la skurcze - co 5 minut takie mega twardnienie brzucha / ale nie bolesne - raczej mało przyjemne jakby ktoś mi zbierał brzuch i ciągnął do środka. Usiądę i zobaczymy czy coś się wydarzy czy się wszystko uspokoi. [emoji16]

@Zeni-maj ja nie mam nawet opcji ZZ w szpitalu w którym będę rodzić :)

reklama
Myslalam ze teraz juz wszedzie musi byc taka opcja, hmmm. Ja sie zastanawiam. Twardnienie brzucha mam juz dwa tyygodnie, jezeli w czasie twardnienia czujesz ze kluje w szyjce to znak ze sie skraca. Ja dzis koncze 37 tydz. wiec udalo mi sie donosic

Do góry