reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny, urodzilam o 5 rano [emoji1405]
Czyli od momentu odejscia wod do przyjscia malutkijej minelo 27 h [emoji52]
Ale powiem Wam, ze myslalam wielokrotnie, ze nie dam rady, tak bolaly skurcze. Do tego byly nieregularne. Urodzilam ostatecznie w basenie/wannie.
NIE CZYTAC TE, CO JESZCZE NIE URODZlLY!
Ale mala wyszla glowka i raczka obok siebie i mialam pekniecie tak mocne, ze lało sie ze mnie, bo zyle naruszyla i musieli mnie wziac na blok operacyjny ☹️☹️☹️ Moj byl przerazony iloscia krwi.
Normalnie tutaj bym wyszla do domu juz dzisiaj, ale z powodu tego zabiegu trzymaja mnie jeszcze.
Nie spalam od 48 h, jestem wykonczona, ale szczesliwa. Mala jest przeslodk, taki pulpecik z niej wyszedl 3.7 kg i 51 cm. Ma dlugie wlosko tez Juz zdobyla moje serducho!

reklama
Ale powiem Wam, ze myslalam wielokrotnie, ze nie dam rady, tak bolaly skurcze. Do tego byly nieregularne. Urodzilam ostatecznie w basenie/wannie.
Ale mala wyszla glowka i raczka obok siebie i mialam pekniecie tak mocne, ze lało sie ze mnie, bo zyle naruszyla i musieli mnie wziac na blok operacyjny [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️ Moj byl przerazony iloscia krwi.
Normalnie tutaj bym wyszla do domu juz dzisiaj, ale z powodu tego zabiegu trzymaja mnie jeszcze.
Nie spalam od 48 h, jestem wykonczona, ale szczesliwa. Mala jest przeslodk, taki pulpecik z niej wyszedl 3.7 kg i 51 cm. Ma dlugie wlosko tez Juz zdobyla moje serducho!
Super kochana wazne ze już po :) gratulacje ogromne :) jak będziesz na siłach pokaż swoją księżniczkę :)

@maripo przeczytałam mimo ostrzeżenia - nacierpiałaś się pewnie troszkę, ale ważne, że już jesteś po. Gratuluje [emoji39][emoji8] dzielna kobieta z Ciebie!!! [emoji8]

@Zeni-maj nooo to chyba też uzależnione jest od tego czy jest anestezjolog. Pewnie oficjalnie musi być, a nieoficjalnie to jest jak jest.

Dziewczyny chyba się przeforsowałam, bo pamiętacie jak mówiłam, że boli mnie pachwina? Nie mogę ruszyć nogą tak mnie nak***ia ☹️ jak już wstanę to jest ok, ale tak to... tragedia jakaś.
No i przy podcieraniu się zobaczyłam niteczki krwi - więc pytanie czy szyjka się skraca czy jakieś micro otarcie po rannych igraszkach z moim... [emoji6] Będę obserwować [emoji5]

Maripo dobrze że wszystko się dobrze skończyło. Gratulacje i życzę szybkiego powrotu do sił i zdrowia dla Was.

Ale mala wyszla glowka i raczka obok siebie i mialam pekniecie tak mocne, ze lało sie ze mnie, bo zyle naruszyla i musieli mnie wziac na blok operacyjny ☹️☹️☹️ Moj byl przerazony iloscia krwi.

Gratulacje ;* !

Maripo gratulacje [emoji253][emoji312][emoji253][emoji312][emoji253] dobrze że z malutka wszystko ok [emoji8] ty też na pewno szybciutko wrócisz do formy [emoji106]

Ale mala wyszla glowka i raczka obok siebie i mialam pekniecie tak mocne, ze lało sie ze mnie, bo zyle naruszyla i musieli mnie wziac na blok operacyjny [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️ Moj byl przerazony iloscia krwi.
Gratulacje kochana[emoji8] zdrówka dla Ciebie i dla Maleństwa [emoji7]

reklama
Ale jaja, zaliczyłam porodówkę, bo zapis z ostatniego ktg się nie podobał i lekarz zlecił zabrać mnie na trakt i zrobić ponownie ktg. Wyszło wszystko ok. I wróciłam na patologie. Gdyby zapis był znów zły to pewnie od razu braliby mnie na cięcie.

Do góry