reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny, urodzilam o 5 rano [emoji1405]
Czyli od momentu odejscia wod do przyjscia malutkijej minelo 27 h [emoji52]
Ale powiem Wam, ze myslalam wielokrotnie, ze nie dam rady, tak bolaly skurcze. Do tego byly nieregularne. Urodzilam ostatecznie w basenie/wannie.
NIE CZYTAC TE, CO JESZCZE NIE URODZlLY!
Ale mala wyszla glowka i raczka obok siebie i mialam pekniecie tak mocne, ze lało sie ze mnie, bo zyle naruszyla i musieli mnie wziac na blok operacyjny ☹️☹️☹️ Moj byl przerazony iloscia krwi.
Normalnie tutaj bym wyszla do domu juz dzisiaj, ale z powodu tego zabiegu trzymaja mnie jeszcze.
Nie spalam od 48 h, jestem wykonczona, ale szczesliwa. Mala jest przeslodk, taki pulpecik z niej wyszedl 3.7 kg i 51 cm. Ma dlugie wlosko tez Juz zdobyla moje serducho!

reklama
Ale powiem Wam, ze myslalam wielokrotnie, ze nie dam rady, tak bolaly skurcze. Do tego byly nieregularne. Urodzilam ostatecznie w basenie/wannie.
Ale mala wyszla glowka i raczka obok siebie i mialam pekniecie tak mocne, ze lało sie ze mnie, bo zyle naruszyla i musieli mnie wziac na blok operacyjny [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️ Moj byl przerazony iloscia krwi.
Normalnie tutaj bym wyszla do domu juz dzisiaj, ale z powodu tego zabiegu trzymaja mnie jeszcze.
Nie spalam od 48 h, jestem wykonczona, ale szczesliwa. Mala jest przeslodk, taki pulpecik z niej wyszedl 3.7 kg i 51 cm. Ma dlugie wlosko tez Juz zdobyla moje serducho!
Super kochana wazne ze już po :) gratulacje ogromne :) jak będziesz na siłach pokaż swoją księżniczkę :)

@maripo przeczytałam mimo ostrzeżenia - nacierpiałaś się pewnie troszkę, ale ważne, że już jesteś po. Gratuluje [emoji39][emoji8] dzielna kobieta z Ciebie!!! [emoji8]

@Zeni-maj nooo to chyba też uzależnione jest od tego czy jest anestezjolog. Pewnie oficjalnie musi być, a nieoficjalnie to jest jak jest.

Dziewczyny chyba się przeforsowałam, bo pamiętacie jak mówiłam, że boli mnie pachwina? Nie mogę ruszyć nogą tak mnie nak***ia ☹️ jak już wstanę to jest ok, ale tak to... tragedia jakaś.
No i przy podcieraniu się zobaczyłam niteczki krwi - więc pytanie czy szyjka się skraca czy jakieś micro otarcie po rannych igraszkach z moim... [emoji6] Będę obserwować [emoji5]

Maripo dobrze że wszystko się dobrze skończyło. Gratulacje i życzę szybkiego powrotu do sił i zdrowia dla Was.

Ale mala wyszla glowka i raczka obok siebie i mialam pekniecie tak mocne, ze lało sie ze mnie, bo zyle naruszyla i musieli mnie wziac na blok operacyjny ☹️☹️☹️ Moj byl przerazony iloscia krwi.

Gratulacje ;* !

Maripo gratulacje [emoji253][emoji312][emoji253][emoji312][emoji253] dobrze że z malutka wszystko ok [emoji8] ty też na pewno szybciutko wrócisz do formy [emoji106]

Ale mala wyszla glowka i raczka obok siebie i mialam pekniecie tak mocne, ze lało sie ze mnie, bo zyle naruszyla i musieli mnie wziac na blok operacyjny [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️ Moj byl przerazony iloscia krwi.
Gratulacje kochana[emoji8] zdrówka dla Ciebie i dla Maleństwa [emoji7]

reklama
Ale jaja, zaliczyłam porodówkę, bo zapis z ostatniego ktg się nie podobał i lekarz zlecił zabrać mnie na trakt i zrobić ponownie ktg. Wyszło wszystko ok. I wróciłam na patologie. Gdyby zapis był znów zły to pewnie od razu braliby mnie na cięcie.

Do góry