reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Gameta to zyla zlota dzieki nam wiec nie sadze zeby ktos pozybywal sie klientow. Kolezanka z pracy polecila mi dr Wojcika ktory prowadzil jej ciaze do konca.
Mam wizyte we wtorek to podpytam dyskretnie

btw 04.10 wybieram sie tez do learza z NFZ zeby choc czesc badan miec refundowanych

@chouette82 - dieta od poleconej przez diabo dietetyczki - znajdziesz podobne w necie

co do krzepliwosci to ja mialam robione badania - niestety ale nie pamietam jaki to byl konktretnie test, ale potwierdzam ze w tym kierunku
To podpytaj :)
Tez mam wizyte we wtorek ale u dr Śliwińskiego :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dopiero 5t1d na wizycie bedzie 5t3d to pewnie sam pecherzyk zobacze tylko.

Tak, ja byłam tydz temu to widziałam pęcherzyk tylko właśnie, teraz już pewnie jakiś alien się wyłoni :p czekam do serduszka, oby biło - boję się przez to przeziębienie, żeby wszystko było ok i nie było żadnych komplikacji :(

Tak, ja byłam tydz temu to widziałam pęcherzyk tylko właśnie, teraz już pewnie jakiś alien się wyłoni [emoji14] czekam do serduszka, oby biło - boję się przez to przeziębienie, żeby wszystko było ok i nie było żadnych komplikacji :(
Na nast wizycie to juz napewno zobaczysz serduszko :) nic sie nie boj nie powinno zaszkodzić przeziębienie :) mi nast wizytę ustali pewnie za 2 tyg to tez bedzie 7t3d i wtedy juz powinno byc serduszko :)

Hej Dziewczyny, jak wam niedziela mija? Ja bym mogła ciągle spać...

oar8csqvpyz0mkms.png

reklama
Do góry