reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Witam z rana.
Hej, ja mam nawet większy zestaw :( Luteina 3x2, Duphaston 3x1, Encorton 1x1, Prolutex zastrzyki rano i Neoparin zastrzyki wieczorem - strasznie to wszystko drogie...
W kwietniu miałam łyżeczkowanie, lekarz mówił, że dwa cykle wystarczą żeby odczekać.
Ja chodzę do Gamety, niestety muszę bardzo walczyć o utrzymanie :( Nie jesteś sama ;) Trzymam kciuki za wszystkie!

Tez chodzę do Gamety do dr Wojcika a ty? Mam w swoim zestawie leków progesteron dowcipny, lek na rozrzedzenie krwi - nie mam pod ręka nazwy + cukrzyca - na razie na diecie.

Miłego dnia

reklama
Witam z rana.

Tez chodzę do Gamety do dr Wojcika a ty? Mam w swoim zestawie leków progesteron dowcipny, lek na rozrzedzenie krwi - nie mam pod ręka nazwy + cukrzyca - na razie na diecie.

Miłego dnia
Ja chodzę do dr Śliwińskiego - jestem bardzo zadowolona :) Cukrzycy nie mam, ale leczę niedoczynność tarczycy, więc wybrałam gin który też jest endo :) pozdrawiam

@narkape @Kasiales w takim razie walczymy razem. Fakt strasznie duzo pieniedzy sie zostawia w aptece plus za samą konsultację w Invimed kasują mnie 180 zl.Ale wole to niz byc pozostawiona na łaskę i niełaskę losu przwz lekarzy w Medicover.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@narkape @Kasiales w takim razie walczymy razem. Fakt strasznie duzo pieniedzy sie zostawia w aptece plus za samą konsultację w Invimed kasują mnie 180 zl.Ale wole to niz byc pozostawiona na łaskę i niełaskę losu przwz lekarzy w Medicover.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w Gamecie płacę 140zł za wizytę ciążową, ale faktem jest, że najwięcej pieniędzy zostawia sie na badania i leki w aptece - idzie w tysiącach, ale co zrobić? ;)

Faktycznie dziewczyny współczuję przeżyć i podziwiam, że tak szybko się podniosłyście i walczycie dalej.
Szacunek i życzę Wam i oczywiście pozostałym majóweczkom żeby ta ciąża była szczęśliwa do samego końca i bez większych problemów.

Hej, ja mam nawet większy zestaw :( Luteina 3x2, Duphaston 3x1, Encorton 1x1, Prolutex zastrzyki rano i Neoparin zastrzyki wieczorem - strasznie to wszystko drogie...
W kwietniu miałam łyżeczkowanie, lekarz mówił, że dwa cykle wystarczą żeby odczekać.
Ja chodzę do Gamety, niestety muszę bardzo walczyć o utrzymanie :( Nie jesteś sama ;) Trzymam kciuki za wszystkie!

Witam z rana.

Miłego dnia

Ja chodzę do dr Śliwińskiego - jestem bardzo zadowolona :) Cukrzycy nie mam, ale leczę niedoczynność tarczycy, więc wybrałam gin który też jest endo :) pozdrawiam
Ja tez chodzę do dr Śliwińskiego . Place 140 PLN szkoda ze on prowadzi ciążę tylko do 12 tyg póxniej kieruje do kogos innego. Bylam 6 cykli na clo. Prawdopodobnie mialam za slabe owulacje. Teraz sie udalo i mam nadzieję ze tak zostanie. Biore narazie acard kwas foliowy 5 mg prewenit intensiv. Idę na wizytę we wtorek. Kiedyś mówił cos o zastrzykach no ale zobaczymy.

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a miałyście badania na ta krzepliwość? Czy tak po prostu zapobiegawczo macie zapisane te zastrzyki.

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieki.
Tak przestalo bic serduszko a gin tego nie zauwazyl.. A 2 tyg pozniej dostałam skurczy i krwawienia bardzo bolalo i bylam czyszczona...lekarz stwierdzil ze mialam problemy z tarczyca i przeszłam toksoplazmze i ze ciąża by sie i tak nie utrzymała... Teraz robilam wszystkie badania wiec jestem spokojniejsza..:)

Do góry