reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Spokojnie dziewczyny,panowie na pewno sobie poradzą. Mój z dwójką zostanie ;)

Trzymam kciuki za szybkie porody.

U mnie jutro ktg ale dopiero na 17. Myślę że lekarz też sprawdzi czy zrobiło się jakieś rozwarcie czy stanęło wszystko w miejscu od ostatniej wizyty. Sama jestem ciekawa.

reklama
Ja to samo:) nigdy nie spal poza domem ani ja :\ 3.5lata razem i jednak te kilka dni bez niego to duzo.. Mi mówia to odpoczniesz w szpitalu ale jak jak wiem ze lepiej ja go ubiore, nakarmie i wogole i nie odpoczne bo bede myslec... To bedzie trudne no ale coz. Moze moj D zobaczy jak jest ciezko ogarnac czas na zabawe dla tekiego dziecka które ciagle chce cos robić, i wogole
Moj w tym czasie planowal zajmowac sie dzieckiem i dom ocieplac xD jestem ciekawa jak mu to wyjdzie xD pewnie jak po gruzie... Bo ilez to dziecko w trampolinie wytrzyma czy tez w piaskownicy :) zaraz bedzie ze chce jesc pic albo by sie z nia pobawil xD ja moglam ja wywiezc do rodzicow ale chce by zobaczym ile roboty jest przy dziecku i jak potrafi byc nieraz denerwujace xD

Ja tez bym mogla do mamy ale nie chce :) tez jestem zdania zeby moj zobaczyl jak to jest robic rano sniadonko ogarnąć dom obiad, zająć czas dla syna i nie zglupiec przy tym hehe bo on tez mysli ze syn na ogrodzie caly dzien sie wybawi:)
Ja mam wizyte w szpitalu 2 maja ciekawe czy ktg mi zrobi

Hmmm to ja jestem inna ... Mój mąż ogarnia synka od kiedy mały skończył 6miesiecy a ja wróciłam na studia. Rozmawialiśmy o tym czy da sobie radę bo przez trzy lata tak będzie wyglądał co drugi weekend no i stwierdził że to nie problem bo jest takim samym rodzicem jak ja. Razem na noc zostali jak byłam z pracy na wycieczce weekendowej i też przeżyli (obaj) więc teraz wiem że synek jest w doskonałych rękach ale tęsknić i tak będę. Czuje się troszkę jakbym chciała zaniedbać synka na rzecz corci ... Ale to totalna bzdura [emoji14] idę urodzić synkowi siostrę i będę dbała o to by się zaakceptowali, pokochali i wspierali na wzajem. [emoji7] Taki mam "prosty" plan [emoji13]

Ja musze zostawic instrukcje obslugi Madzi dla tatusia :) nie wiem czemu ciagle strach mam ze sobie nie poradzi z 5 letnim dzieckiem :)

Raczej nie powinno być problemów, widzę u moich: córka tatusia. Jedynie co, to jego ubieranie córki daje wiele życzenia :p Ale najważniejsze, że pilnują się na wzajem.:D
Więc uwierz w siłę instynktu ojcowskiego ;)

Hmmm to ja jestem inna ... Mój mąż ogarnia synka od kiedy mały skończył 6miesiecy a ja wróciłam na studia. Rozmawialiśmy o tym czy da sobie radę bo przez trzy lata tak będzie wyglądał co drugi weekend no i stwierdził że to nie problem bo jest takim samym rodzicem jak ja. Razem na noc zostali jak byłam z pracy na wycieczce weekendowej i też przeżyli (obaj) więc teraz wiem że synek jest w doskonałych rękach ale tęsknić i tak będę. Czuje się troszkę jakbym chciała zaniedbać synka na rzecz corci ... Ale to totalna bzdura [emoji14] idę urodzić synkowi siostrę i będę dbała o to by się zaakceptowali, pokochali i wspierali na wzajem. [emoji7] Taki mam "prosty" plan [emoji13]

Amen :)

Kurczę dziewczyny powiem Wam, że zgłupiałam i nie wiem co się dzieje.
Strasznie boli mnie podbrzusze - tak jakby kolka (nie mogę położyć się nawet na lewym boku). No i mnie łapią skurcze - niebolesne ale zdecydowanie mało przyjemne. Młoda jest ogólnie spokojna, ale jak już się poprawi to trochę to boli. [emoji57]
Nie wiem co się dzieje - serio[emoji849] A mam tak już od przynajmniej dwóch godzin.

I jak tam? Bez
Kurczę dziewczyny powiem Wam, że zgłupiałam i nie wiem co się dzieje.
Strasznie boli mnie podbrzusze - tak jakby kolka (nie mogę położyć się nawet na lewym boku). No i mnie łapią skurcze - niebolesne ale zdecydowanie mało przyjemne. Młoda jest ogólnie spokojna, ale jak już się poprawi to trochę to boli. [emoji57]
Nie wiem co się dzieje - serio[emoji849] A mam tak już od przynajmniej dwóch godzin.

Cześć, jak tam sytuacja u ciebie? Wszystko ok?

reklama
Do góry