reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry

Na mnie pełnia też podziałała na sennie co dziwne bo zawsze w pelnie spać nie mogłam a dziś super się wyspalam. Jeszcze w łóżku leżę ale zaraz wstaje bo musze podjechac po fiolkę na mocz bo w piatek musze ostatnie badania zrobić.

U mnie 4dni do daty. Objawów zero, jedyne skurcze to w łydce i stopie. Bóle jak na @ w podbrzuszu i krzyżu to mam od 2tyg ale takie jednostajne, a kłucie w pochwie od miesiąca. Dziś mam podjechać do gina do szpitala, żeby spojrzał, przepływy sprawdził. Na mnie pewnie ani pełnia ani burze nie zadziałają.
Do tego zatoki zawalone mam tak, że cała twarz razem ze szczęką mnie boli, jak nigdy.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry [emoji4]

U mnie bez zmian - dalej ból brzucha i twardnienia; No spa nawet nie pomaga. Nie wiadomo co z tą pełnią było, ale ja nie spałam jakoś od 2 do 4, dlatego teraz z przerwami odsypiam.
Nie wiem już sama czy ja się czymś zatrułam czy faktycznie mam trening przed właściwymi zawodami ? [emoji57]

@Gosika88, @caltha i @sredec1982 powodzenia !!! Meldujcie co i jak [emoji39]

Do góry