reklama
Dzień dobry
Na mnie pełnia też podziałała na sennie co dziwne bo zawsze w pelnie spać nie mogłam a dziś super się wyspalam. Jeszcze w łóżku leżę ale zaraz wstaje bo musze podjechac po fiolkę na mocz bo w piatek musze ostatnie badania zrobić.
Na mnie pełnia też podziałała na sennie co dziwne bo zawsze w pelnie spać nie mogłam a dziś super się wyspalam. Jeszcze w łóżku leżę ale zaraz wstaje bo musze podjechac po fiolkę na mocz bo w piatek musze ostatnie badania zrobić.
caltha
Fanka BB :)
U mnie 4dni do daty. Objawów zero, jedyne skurcze to w łydce i stopie. Bóle jak na @ w podbrzuszu i krzyżu to mam od 2tyg ale takie jednostajne, a kłucie w pochwie od miesiąca. Dziś mam podjechać do gina do szpitala, żeby spojrzał, przepływy sprawdził. Na mnie pewnie ani pełnia ani burze nie zadziałają.
Do tego zatoki zawalone mam tak, że cała twarz razem ze szczęką mnie boli, jak nigdy.
Do tego zatoki zawalone mam tak, że cała twarz razem ze szczęką mnie boli, jak nigdy.
Ostatnia edycja:
natala95
Pelnia jest dopiero dzisiejszej nocyJak tam dziewczyny? Wszystko dobrze ? Na mnie pełnia tylko nasennie podzialala. Wstaje wlasnei i szykuje się do szpitala![]()
natala95
@Asienkaa23 jak tam ?
sredec1982
Chyba wczorajszej bo 30kwietnia przed 3 w nocy więc już byłaPelnia jest dopiero dzisiejszej nocy
natala95
Nie wiem ja znalazłam że 30.04 od godziny 22.15Chyba wczorajszej bo 30kwietnia przed 3 w nocy więc już była![]()
reklama
MB91
Dzień dobry [emoji4]
U mnie bez zmian - dalej ból brzucha i twardnienia; No spa nawet nie pomaga. Nie wiadomo co z tą pełnią było, ale ja nie spałam jakoś od 2 do 4, dlatego teraz z przerwami odsypiam.
Nie wiem już sama czy ja się czymś zatrułam czy faktycznie mam trening przed właściwymi zawodami ? [emoji57]
@Gosika88, @caltha i @sredec1982 powodzenia !!! Meldujcie co i jak [emoji39]
U mnie bez zmian - dalej ból brzucha i twardnienia; No spa nawet nie pomaga. Nie wiadomo co z tą pełnią było, ale ja nie spałam jakoś od 2 do 4, dlatego teraz z przerwami odsypiam.
Nie wiem już sama czy ja się czymś zatrułam czy faktycznie mam trening przed właściwymi zawodami ? [emoji57]
@Gosika88, @caltha i @sredec1982 powodzenia !!! Meldujcie co i jak [emoji39]