reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Hehe na mnie nie ma co działać ... Jeszcze ponad dwa tygodnie do terminu CC [emoji6] a dziś ogólnie dziwnie spokojna jestem ... Powolutku obiadek, zabawa na placu z synkiem ... Zero stresu ... Chillout ... a to u mnie niezbyt częste zjawisko bom nerwus jakich mało ;) więc chyba na mnie pełnia odwrotnie działa [emoji13]

Kciuki za przeterminowane żeby szybciutko dzieci się namyslily na wyjście :)

Ja muszę sobie listę zrobić ... "Rzeczy na juz" [emoji14] czyli co jeszcze mi zostało do zrobienia ... Kupno przescieradelka na przewijak, podniesienie wysokości łóżeczka po synku, przyniesienie karuzeli z piwnicy, sprawdzenie torby czy wszystko mam itp :)

Ja sama sie boje zostawic syna z moim..:\ mimo ze to dobry tatus, kochający itp ale wiem ze z synem lepiej sie ja zaopiekuję .. Siedze z nim 24h jak jest w domu i znam go na wylot. I jakos boje sie chociaz wiem ze nie ma czego heh .. Ale to chyba chodzo o te rozłąke, te tesknote ...

Penia jest chyba z 30kwietnia na 1maja?

Ja sama sie boje zostawic syna z moim..:\ mimo ze to dobry tatus, kochający itp ale wiem ze z synem lepiej sie ja zaopiekuję .. Siedze z nim 24h jak jest w domu i znam go na wylot. I jakos boje sie chociaz wiem ze nie ma czego heh .. Ale to chyba chodzo o te rozłąke, te tesknote ...

Penia jest chyba z 30kwietnia na 1maja?
Ja wlasnie mam tak samo :) nie zostawiam raczej jej nikomu i lubie wiedziec gdzie jest co robi :)

reklama
Ja wlasnie mam tak samo :) nie zostawiam raczej jej nikomu i lubie wiedziec gdzie jest co robi :)
Ja to samo:) nigdy nie spal poza domem ani ja :\ 3.5lata razem i jednak te kilka dni bez niego to duzo.. Mi mówia to odpoczniesz w szpitalu ale jak jak wiem ze lepiej ja go ubiore, nakarmie i wogole i nie odpoczne bo bede myslec... To bedzie trudne no ale coz. Moze moj D zobaczy jak jest ciezko ogarnac czas na zabawe dla tekiego dziecka które ciagle chce cos robić, i wogole

Do góry