reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Hehe na mnie nie ma co działać ... Jeszcze ponad dwa tygodnie do terminu CC [emoji6] a dziś ogólnie dziwnie spokojna jestem ... Powolutku obiadek, zabawa na placu z synkiem ... Zero stresu ... Chillout ... a to u mnie niezbyt częste zjawisko bom nerwus jakich mało ;) więc chyba na mnie pełnia odwrotnie działa [emoji13]

Kciuki za przeterminowane żeby szybciutko dzieci się namyslily na wyjście :)

Ja muszę sobie listę zrobić ... "Rzeczy na juz" [emoji14] czyli co jeszcze mi zostało do zrobienia ... Kupno przescieradelka na przewijak, podniesienie wysokości łóżeczka po synku, przyniesienie karuzeli z piwnicy, sprawdzenie torby czy wszystko mam itp :)

Ja sama sie boje zostawic syna z moim..:\ mimo ze to dobry tatus, kochający itp ale wiem ze z synem lepiej sie ja zaopiekuję .. Siedze z nim 24h jak jest w domu i znam go na wylot. I jakos boje sie chociaz wiem ze nie ma czego heh .. Ale to chyba chodzo o te rozłąke, te tesknote ...

Penia jest chyba z 30kwietnia na 1maja?

Ja sama sie boje zostawic syna z moim..:\ mimo ze to dobry tatus, kochający itp ale wiem ze z synem lepiej sie ja zaopiekuję .. Siedze z nim 24h jak jest w domu i znam go na wylot. I jakos boje sie chociaz wiem ze nie ma czego heh .. Ale to chyba chodzo o te rozłąke, te tesknote ...

Penia jest chyba z 30kwietnia na 1maja?
Ja wlasnie mam tak samo :) nie zostawiam raczej jej nikomu i lubie wiedziec gdzie jest co robi :)

reklama
Ja wlasnie mam tak samo :) nie zostawiam raczej jej nikomu i lubie wiedziec gdzie jest co robi :)
Ja to samo:) nigdy nie spal poza domem ani ja :\ 3.5lata razem i jednak te kilka dni bez niego to duzo.. Mi mówia to odpoczniesz w szpitalu ale jak jak wiem ze lepiej ja go ubiore, nakarmie i wogole i nie odpoczne bo bede myslec... To bedzie trudne no ale coz. Moze moj D zobaczy jak jest ciezko ogarnac czas na zabawe dla tekiego dziecka które ciagle chce cos robić, i wogole

Do góry