Asienkaa23
Fanka BB :)
Minął właśnie kolejny skurcz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No na to wychodzi, ale po kąpieli jakby te skurcze nie są zbyt bolesne. Czuję napięcie brzucha i ból w dole, takie ciągnięcie w dół. Skurcz trwa z 10sekundCzyli coraz czesciej cie lapie! To super
Z takim dużym dzieckiem powinien dać sobie radę spokojnie. Gorzej huba z niemowlęciem..Ja musze zostawic instrukcje obslugi Madzi dla tatusia zostawic nie wiem czemu ciagle strach mam ze sobie nie poradzi z 5 letnim dzieckiem
Da rade na pewno spokojnieJa musze zostawic instrukcje obslugi Madzi dla tatusia nie wiem czemu ciagle strach mam ze sobie nie poradzi z 5 letnim dzieckiem
Ja wlasnie mam tak samo nie zostawiam raczej jej nikomu i lubie wiedziec gdzie jest co robiJa sama sie boje zostawic syna z moim..:\ mimo ze to dobry tatus, kochający itp ale wiem ze z synem lepiej sie ja zaopiekuję .. Siedze z nim 24h jak jest w domu i znam go na wylot. I jakos boje sie chociaz wiem ze nie ma czego heh .. Ale to chyba chodzo o te rozłąke, te tesknote ...
Penia jest chyba z 30kwietnia na 1maja?
Ja to samo nigdy nie spal poza domem ani ja :\ 3.5lata razem i jednak te kilka dni bez niego to duzo.. Mi mówia to odpoczniesz w szpitalu ale jak jak wiem ze lepiej ja go ubiore, nakarmie i wogole i nie odpoczne bo bede myslec... To bedzie trudne no ale coz. Moze moj D zobaczy jak jest ciezko ogarnac czas na zabawe dla tekiego dziecka które ciagle chce cos robić, i wogoleJa wlasnie mam tak samo nie zostawiam raczej jej nikomu i lubie wiedziec gdzie jest co robi